• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pomocy !!

Tak, na pewno doszło później do zapłodnienia, ponieważ mam nieregularne miesiączki. Jutro mam wizytę u swojego gina (do tej pory chodziłam do 2 ginów, bo mój był na urlopie). Ogólnie to każdy mówi inaczej i ja już sama nie wiem co się dzieje, ale mam nadzieję, że jutro się dowiem więcej

reklama
cytrynowa_ Właśnie całyczas czekałam na swojego lekarza i mam nadzieję, że cokolwiek się wyjaśni. Ale ja się nie poddaję, będę czekać, aż ujrzę te maleństwo !

Właśnie jestem po wizycie u swojego gina. Niestety nie mam dobrych wieści :( Pęcherzyk płodowy jest duży tak jak powinien być, ale jest pusty, niestety nie ma zarodka :( Powiedział, że raczej są marne szanse na te ciąże, żebym była przygotowana na najgorsze. Za tydzień kolejna wizyta i wtedy prawdopodobnie da skierowanie do szpitala na zabieg :( Jestem w szoku, ale jakoś muszę dalej żyć...

A czy to normalnie, że pęcherzyk płodowy jest pusty, nie ma szans na ciążę, a test wychodzi pozytywny ?
Kokos, mozliwe ze pecherzyk jest pusty, zdarza sie to. Ale moze jest jeszcze szansa ze pojawi sie zarodek...nie wiem.
Zycze Ci tego z calego serducha, zebys na nastepnym usg zobaczyla zarodek.

Kiedy masz jakies usg?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem, że tak się zdarza tylko dzisiaj robiłam test i wyszedł znowu pozytywny, a zarodka nie ma i szans na szczęśliwe zakończenie również brak. Usg mam za tydzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry