reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poniedziałkowe ważenie

u mnie bez spadku
ale chociaz po tej chorobie utrzymało sie 67:-)
uuuffff
mam nadziej ze za tydzien bedzie w dół:cool2:

reklama
61..spado 1,3 kg ale to raczej tres i nerwy bo jem ostatnio duzp....

Karnitynko tak to spliusz myslalam ze przed snem...
a jak Ty funkcjonujesz ja tak malo jesz??:)
Ehh no wiesz dla niektorych to wcale nie malo i jedza tak na codzien ale dla mnie jednak malo najbardziej glodna jestem jak w nocy wstaje malego karmic i rano jak wstane ale jakos daje rade:) Na chrzcinach sie najem haha

U mnie równiutko 58 więc 200g mniej ale chrzciny i przygotowania do nich robia swoje- tak to sobie tłumacze;)

reklama
Do góry