_madzia19_
przyszła mamusia
No to faktycznie dobrze że zrobiłaś te badania i przynajmniej się dobrze Tobą zajmą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Niestety będę więc musiała leżeć do 4 maja. Myślałam, że na długi weekend gdzieś pójdę na spacerek a tu zonk:-( No ale jakoś wytrzymam. Mała już leży główką w dół. Gin powiedział, że na razie na moim miejscu nie forsowałby się robieniem USG. Ale po 4 maja to ja już będę w 37 tyg. Czy nie wiecie przypadkiem czy to nie jest za późno na ostatnie USG??

ale pewnie zrobi i to bedzie takie ostateczne przed porodem
Bo powinnam dotrwac do 30 kwietnia.....
No to ja po 4 maja wybiorę się na USG żeby zobaczyć niunię:-)