• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Porada

Kasik1995

Początkująca w BB
Dziewczyny mam takie pytanie czy jeśli do tej pory prowadził mnie ginekolog w Niemczech. A teraz muszę zjechać do pl to czy potrzebuje karty medycznej czy wystarczy sama książeczka ciążowa.

reklama
Rozwiązanie
U
Książeczka ciążowa. Moją ciążę na początku prowadził ginekolog z Łodzi potem przeniosłam się na Pomorze i była mi tylko ona potrzebna więc wydaje mi się że tutaj będzie podobnie. Chodź ja zawsze dla pewności zabieram wszystkie dokumenty ponieważ uważam że jeszcze mi się kiedyś przydadzą nawet jakby miały zostać schowane do szuflady (po co w późniejszym czasie jeździć gdy coś będzie potrzebne)
Książeczka ciążowa. Moją ciążę na początku prowadził ginekolog z Łodzi potem przeniosłam się na Pomorze i była mi tylko ona potrzebna więc wydaje mi się że tutaj będzie podobnie. Chodź ja zawsze dla pewności zabieram wszystkie dokumenty ponieważ uważam że jeszcze mi się kiedyś przydadzą nawet jakby miały zostać schowane do szuflady (po co w późniejszym czasie jeździć gdy coś będzie potrzebne)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry