Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie będę sie z tobą kłócić. Bo to było ponad 3 lata temu i tu juz nie pamietam szczegółów medycznych, ale tu chodzi tez o przeciwciała.
Ja sama mam lekkie uczulenie na nabiał wiec w mojej krwi były przeciwciała ktore dostawały sie do mleka. Juz w szpitalu miałam zaleconą dietę przez lekarzy
Pózniej braliśmy obie probiotyki. Bez diety moja córeczka drapała sie do krwi, miala popękana skore za uszami, nie mogłyśmy spac a kupy nie mieściły sie w pampersie. Po diecie było wszystko ok. Obecnie jako 3 latka prawie nie ma wysypek. Aczkolwiek nie możemy przesadzać.
Teoretycznie w tym czasie tak może być że kupka pojawia się nawet raz na 5-7 dni, więc raz na 2 dni to jest normalne.ja karmię mm A kupka jest ogromna rzadka jest. Dostaje mleko hipoalergiczne nie wiem czy to przez to mleko
Skąd w pokarmie kobiecym miałyby znaleźć się białka mleka krowiego?Moje obie córki na piersi robiły rzadka olbrzymia raz na tydzien ale teraz wiem ze to była reakcja na białko mleka krowiego bo jak tylko zaczęliśmy dietę kupki były codziennie i normalne
Sądzę że chodziło o nietolerancje laktozy, a ta jest w mleku każdego ssakaSkąd w pokarmie kobiecym miałyby znaleźć się białka mleka krowiego? [emoji849][emoji849][emoji849]
Sądzę że chodziło o nietolerancje laktozy, a ta jest w mleku każdego ssaka![]()
Stąd że mama m.in. pije mleko krowie i je nabiałSkąd w pokarmie kobiecym miałyby znaleźć się białka mleka krowiego?![]()
Stąd że mama m.in. pije mleko krowie i je nabiał![]()