• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Porada

Lola666

Zaciekawiona BB
Cześć mam pytanie ponieważ starałam się z partnerem o dziecko , miałam dostać miesiączkę w sobotę 19.11 nie dostałam ale robiłam test ciążowy kilka razy i wyszedł pozytywny dziś zauważyłam krew jestem 6 lub 7 dni po spóźnionej miesiączce.nie leci jej dużo ale widać na papierze wiem że zaraz będzie po co tu piszesz idź do ginekologa ale jeszcze ciąży nie potwierdziłam w żaden sposób , ale pójdę w tym tygodniu .Miała któraś tak może

reklama
Najlepiej zbadać progesteron + betę w ostępie 48h, aby zobacyzć, czy prawidłowo rośnie, ewentualnie dzień po dniu, aby zobaczyć, czy nie spada, bo wtedy raczej oznacza ciążę biochemiczną :(
Teoretycznie lekarz teraz nic nie poradzi, bo nawet nie będzie widać pęcherzyka ( on od bety >1000 ).

Cześć mam pytanie ponieważ starałam się z partnerem o dziecko , miałam dostać miesiączkę w sobotę 19.11 nie dostałam ale robiłam test ciążowy kilka razy i wyszedł pozytywny dziś zauważyłam krew jestem 6 lub 7 dni po spóźnionej miesiączce.nie leci jej dużo ale widać na papierze wiem że zaraz będzie po co tu piszesz idź do ginekologa ale jeszcze ciąży nie potwierdziłam w żaden sposób , ale pójdę w tym tygodniu .Miała któraś tak może
U mnie to był początek poronienia.
Oczywiście wszytsko jest możliwe.
Zrób betę i powtórz po 48h. U mnie był znaczy spadek.

Tak, miałam tak w ciąży pozamacicznej

Wiele kobiet plami na początku ciąży. Ja pierwsze 1,5-2 msc uważałam że zbliża mi się okres, i za nic nie dopuszczałam myśli że może to być ciąża. Chociaż juz dawno było po terminie miesiączki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry