Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na wizycie u pediatry dowiedziałam się że usg się robi prywatnie, dzwonię do jednej pracowni usg babka mi podaje termin na koniec października ja że niestety za późno dla nas bo dzidziuś już ma 4 tyg a ona że usg ważne żeby zrobić przed ukończeniem 6 miesięcy! mojej siostrze pediatra powiedział na wizycie że mały bioderka ma w porządku i nie musi iść na kontrolę (oczywiście na wszelki wypadek poszła)
Teraz ok. Ale jak mu słabo leci to mam jazdy na cycku, ze hej....nerwy, stęki, wyginanie, puszcza cycka co chwila.....a ja szału dostaję razem z nim 
bo się tak rozryczę, że ciężko będzie mnie uspokoić i nie waż się położyć mnie do łóżeczka, ani do wózka, ani gdziekolwiek, ewentualnie mogę iść na ręce do Babci, ale też nie za długo tam będę...od 16 spokój, po kąpieli śpi jak aniołek...a ja szukam nosidełka na allegro, bo MALUSZEK waży juz ponad 6 kg i kręgosłup mi pęka...coś polecacie????