reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

całe...
w ikei nie bylo lawy z serii markor i tam wlasnie sobie kupila lawe, ktora pasuje do tych mebli, ale wrazenie jest zupelnie inne...

reklama
hehe, zrobilam zdjecia, na kazdym widac moj syf, za ktory zabrac sie nie moge, ogolnie zdjecia sa okropne i nie widac, jakie mam ladne mieszkanie ;-)
ale wklejam, bo dzis wybywam z domu i nie wiem, kiedy wroce :-D (robota przy festiwalu)
teraz lazienka + cd kuchni :

..aenye genialnie zaprojektowana cała chatka. Gratuluję.

Roni a do Ciebie słońce prośba, zaprojektuj moim łośkom - muszkieterom pokój ten "zielony" do zabaw i życia (z piętrowym wyrkiem):-)

mers, laseczki :-) fajnie sie czasem na cos odwazyc :-) ja mam z tego ogromna satysfakcje i kocham nasz domek. tylko okolicy i sasiadow nie. dlatego, mimo wszystko, bede sie cieszyc z wyprowadzki.

reklama
mam pytanie w tematyce remontowo- budowlano-wykończenioerj :-)
Czy ktoś cos wie na temat kuchni Black red white???? Czy to ***** czy nadaje sie do urzytku?
Czy jakie inne kuchnie polacecie?? nie na zamówienie :cool2:

Do góry