reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

kicia powinni przyjac ten wozek
moglas nawet sie nie tlumaczyc
masz prawo go zwrocic w ciagu 10dni bez podania przyczyny
i napewno nadaje sie do dalszej sprzedazy
ja kiedys nawet czytalam w necie o tym
wpisywalam w google sprzedaz wysylkowa -zwroty jakos tak i wyskoczyla mi strona z prawami konsumenta przy sprzedazy wysylkowej

zadzwon do nich i powiedz ze jutro odsylasz i nie masz zamiaru dyskutowac
ale niestety koszty przesylki leza po twojej stronie

reklama
dzieki Nieistotna :tak:

napisalam im maila

"Szanowni Panstwo!
towar jest pelnowartosciowy (nie uzywany, z foliami i metkami) napewno nadaje sie do dalszej odsprzedazy.
karton zostal otwarty (inaczej nie da sie wyjac wozka) ale zrobione to zosatlo bardzo ladnie, jak zakleje nie bedzie widac ze byl wogole otwierany.
bardzo prosze o polubowne rozpatrzenie tej sprawy, nie chcilabym mieszac w to roznych instytucji.
w poniedzialek wysle paczke, prosze o zwrot pieniedzy na konto.
pozdrawiam
Marta"

jak myslicie co powinnam teraz zrobic?
wysylac nawet jak sie nie zgodza??
moga nie przyjac paczki... a przesylka 75zl (!!)

Kicia ty nie pros o to by przyjeli
ty wymagaj, żądaj
skoro masz do tego prawo to oswiadczasz jedynie ze oddajesz i tylenie

i nie pisz tylko dzwon :)

ja dostalam niesprawna zabawek
zadzwonilam z awantura i najpierw zwrocili mi kase a potem dopiero odeslalam bubel :)

no tak ale wozek jest niby sprawny!!
ciezko chodzi ale chodzi!

no nic zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie... :baffled:

kicia, jesli o mnie chodzi to my zawsze przyjmujemy zwroty, jak sie komus nie podoba. o ile towar nie byl uzywany oczywiscie :-)
nie wiem, kwestia sprzedawcy pewnie, ale skoro w kodeksie tak jest napisane - to nie ma problemu. ŻĄDAJ - to jest to :-)

reklama
dzieks dziewczyny :tak:

no nic bedziemy dzialac...
poczytalam troche na necie i musza mi przyjac ten wozek!

tylko pytanie czy odbiora paczke??
bo jak nie , to nie wiem co sie wtedy robi??
no i jeszcze musza zwrocic pieniadze...:baffled:

zastanawialam sie czy oddac ten wozek bo naprawde baaardzo mi sie podoba (jakby nie tesciowa to bym go zostawila) ale wkurzyli mnie tym tekstem:

"Prosimy się z nami więcej nie kontaktować"

jakby to mialo mnie przed czyms powstrzymac :-D

Do góry