reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

nasz znajomy kupil
45m coprawda ale i tak jest super
wiadomo ze to nie soho :-p

patrycja trzymam kciuki

i jeszcze proponuje dolozyc wiecej zdjec takich ogolnych pokoju etc
gdzie np widac tez drzwi

reklama
to akurat przez agencje wystawione, nie wiem, czy sie posluchaja. prywatnie na allegro mam wystawione, ale musze zrobic nowe zdjecia, bo z braku laku wgralam te, co pokazywalam wam (z syfem strasznym). no i nie mam kiedy, k..!

Aenye, mieszkanko macie super urządzone i na pewno szybko się sprzeda.

ale dla mnie to beka, że mieszkanie w Rumii może kosztować tyle kasy:shocked2:
a mi się marzą 3 pokoje na Żabiance:-D:-D
na razie nie stać mnie na wychodek w Koziej Wólce:sorry:

dzieki, kochane..

ćććśśśśśśśśśś.... nie chce zapeszac... ale byla dziewczyna z rodzicami ogladac mieszkanie i widze, ze baaaardzo im sie podobalo... mowi ze jak sie w sprawie ceny dogadamy, to juz od poniedzialku moze finalizowac :-D i ze kredyt dostanie na 1000%, bo nie bierze na calosc, i ze juz sie orientowala.. i ze jak sie zdecydujemy, mozemy sie wyprowadzac nawet za dwa miechy :-D
zapodali cene 220tys, ja na to, ze troche za malo i ze maja przemyslec do poniedzialku. ja podalam 230 i mamy sie ponoc dogadac :-D
nizej niz 227 nie zejde, bo niestety musze w tym nowym remont zrobic (znaczy urzadzic) i to tez troche wyjdzie - nowa lazienka, kuchnia, parkiet, pokoj dzieciecy, garderoba i sypialnia.. no min. 30tys licze, kurka. pewnie nie naraz, bo nikt kasy nie ma nawet pozyczyc, ale po nastepnych wakacjach :-) ale kuchnia i lazienka to podstawa...

dobra, mialam nie zapeszac :-D ale bardzo sie ciesze! bo laska zachwycona naprawde :-) rodzice jej tez :-D

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry