reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
POPROSZE PRZEPIS NA BABYGIRL!!
Dziewczyny powiedzcie mi jak to bylo u was z "planowaniem" plci... :-)
czy ktoras probowala pomoc "szczesciu" ?
jest teoria ze im blizej jajeczkowania tym wieksza szansa na chlopca (poniewaz meskie plemniki sa szybsze) a wczesniej przed jajeczkowaniem wieksza szansa na dziewczynke (damskie dluzej zyja)...
jak ta teoria sie sprawdza u was (jesli oczywiscie wiecie kiedy dokladnie zaszlyscie w ciaze)?
nie wiedzialam gdzie to wpisac ale to w sumie forma porady
Dziewczyny powiedzcie mi jak to bylo u was z "planowaniem" plci... :-)
czy ktoras probowala pomoc "szczesciu" ?
jest teoria ze im blizej jajeczkowania tym wieksza szansa na chlopca (poniewaz meskie plemniki sa szybsze) a wczesniej przed jajeczkowaniem wieksza szansa na dziewczynke (damskie dluzej zyja)...
jak ta teoria sie sprawdza u was (jesli oczywiscie wiecie kiedy dokladnie zaszlyscie w ciaze)?
nie wiedzialam gdzie to wpisac ale to w sumie forma porady

nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Kicia u nas nie bylo planowania. Ogolnie przyjmuje sie, ze plemniki meskie sa szybsze ale krocej zyja, sa slabsze. Natomiast plemniki zenskie sa wolniejsze ale dluzej zyja. Wynika to tez z pH pochwy. Ja nie pamietam jak to jest, ale jedne wola flore bardziej kwasna drugie zyja dluzej w bardziej zasadowej. A pH w pochwie jest zmienne w zaleznosci od cyklu. Stad tez te twierdzenia, ze im blizej jajeczkowania to cos tam. Kiedys moja ciotka ginekolog mi to tlumaczyla. Ale nie pamietam szczegolow.
A wy co planujecie?
A wy co planujecie?
Roni21
Spider's Web
ja planowalam, i chyba wyszlo ;-)
Blanke zrobilismy 2 dni przed owulacja
albo 3 dni przed, w kazdym razie probowalismy wlasnie w te dwa dni
mozesz kupic test owulacyjny jak nie wiesz kiedy masz
pewniejszy sposob
Blanke zrobilismy 2 dni przed owulacja
albo 3 dni przed, w kazdym razie probowalismy wlasnie w te dwa dni
mozesz kupic test owulacyjny jak nie wiesz kiedy masz
pewniejszy sposob
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
i przez owa szybkosc w pierwszym wyreysku jest wiecej plemnikow na chlopca, a w drugim wytrysku ide te wolniejsze na dziewczynke, caly artykul o tym w necie studiowalam 
K
Kinga85
Gość
też bysmy chcieli córeczkę teraz
ale ja tam jednak nie wierze w takie przesądy. Wole aby to los zdecydował jaka bedzie druga płec dzidzi
ale ja tam jednak nie wierze w takie przesądy. Wole aby to los zdecydował jaka bedzie druga płec dzidzi
reklama
K
Kinga85
Gość
..nieprzewidywalna! tak tak zgadzam sie ;-)
Podziel się: