reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Spoko, już załatwiłam, lakiernik mi kupi jakoś tanio ze szrotu, oni pewnie jakieś dojścia mają swoje. Więc next week tylko na 1 dzień autko zostawię i odbiorę z nowym zderzakiem. :happy:

reklama
Laski nie mogę otworzyć ostatniej strony wątku mamusie grudniowe - wyskakuje mi komunikat , żeby otworzyć to domyślnie , a jak otwieram domyslnie wyskakuje mi tysiąc hieroglifów . Restart kompa nie pomógł . Co jest :confused: wszystkie inne wątki i strony nawet mamuś gr. mi się otwierają .

Laski co zrobić?
W sobote rano wylicytowałam zabawke na allegro nie dostałam automatycznej wiadomosci z numerem konta wiec pisze ze wygrałam i ze numer konta za dwa dni pisze znowu bo nie dostaje dzisiaj bedzie piec dni :crazy: juz mnie to wkurza i mam ochote wogole zrezygnowac z tej transakcji moge??

Zgodnie z regulaminem allegro gość w ciągu 7 dni powinien nawiązać z tobą kontakt. Powinnaś mieć tą aukcję w wygranych w zakładce - jak nie masz, to znaczy że się coś nie wygrało i jest nieważna (nie wiąże was umowa). Jak masz, to on ma 7 dni, potem wg. mnie możesz zrezygnować. :happy:

hej poradzcie co mam zrobic bo juz sie troche wkurzylam

9 kwietnia sprzedalam lasce bilety na allegro i od razu dalam jej numer konta, potem byly swieta wiec nie dusilam na przelew

ale po siwetach dalej zero odzewu na maile i w sobote 18 napisalm jej smsa co sie dzieje, wiec laska mi odpisala ze jest w delegacji przez caly tydzien i w pon wraca i zrobi przelew, dzis juz sroda i dalej kasy nie mam, nie wspomne ze karte musze splacic do piatku, fak:angry:

co mam zrobic?

nie chce mi sie czytac calego regulaminu allegro

Atol regulamin regulaminem ale nikogo do wplaty nie zmusisz (sadzic sie nie bedziesz) wiec pozostaje Ci tylko upomniec sie lub szukac nowego zrodla kasy, niektorzy nie maja klasy i klikaja i potem rezygnuja i nawet nie racza o tym poinformowac

reklama
atol - no tak jak nieistotna gada - kupiła to ma obowiązek zapłacić, ale jeśli tego nie zrobi pozostaje ci sąd:confused2:
Nie ma sensu, napisz jej jeszcze raz smsa że do jutra czekasz na przelew, jeśli nie to wystawiasz negatywa i bilety jeszcze raz do sprzedaży. Oczywiście wtedy liczyć się musisz z negatywem odwetowym.
uch, nienawidze takich sytuacji

Do góry