reklama
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Laski nie mogę otworzyć ostatniej strony wątku mamusie grudniowe - wyskakuje mi komunikat , żeby otworzyć to domyślnie , a jak otwieram domyslnie wyskakuje mi tysiąc hieroglifów . Restart kompa nie pomógł . Co jest
wszystkie inne wątki i strony nawet mamuś gr. mi się otwierają .

kamila1983
Fanka BB :)
Laski co zrobić?
W sobote rano wylicytowałam zabawke na allegro nie dostałam automatycznej wiadomosci z numerem konta wiec pisze ze wygrałam i ze numer konta za dwa dni pisze znowu bo nie dostaje dzisiaj bedzie piec dni
juz mnie to wkurza i mam ochote wogole zrezygnowac z tej transakcji moge??
W sobote rano wylicytowałam zabawke na allegro nie dostałam automatycznej wiadomosci z numerem konta wiec pisze ze wygrałam i ze numer konta za dwa dni pisze znowu bo nie dostaje dzisiaj bedzie piec dni

Zgodnie z regulaminem allegro gość w ciągu 7 dni powinien nawiązać z tobą kontakt. Powinnaś mieć tą aukcję w wygranych w zakładce - jak nie masz, to znaczy że się coś nie wygrało i jest nieważna (nie wiąże was umowa). Jak masz, to on ma 7 dni, potem wg. mnie możesz zrezygnować. 

kamila1983
Mam w zakładce, to poczekam jeszcze te dwa dni dzieki Kasia
atol
hej poradzcie co mam zrobic bo juz sie troche wkurzylam
9 kwietnia sprzedalam lasce bilety na allegro i od razu dalam jej numer konta, potem byly swieta wiec nie dusilam na przelew
ale po siwetach dalej zero odzewu na maile i w sobote 18 napisalm jej smsa co sie dzieje, wiec laska mi odpisala ze jest w delegacji przez caly tydzien i w pon wraca i zrobi przelew, dzis juz sroda i dalej kasy nie mam, nie wspomne ze karte musze splacic do piatku, fak
co mam zrobic?
nie chce mi sie czytac calego regulaminu allegro
9 kwietnia sprzedalam lasce bilety na allegro i od razu dalam jej numer konta, potem byly swieta wiec nie dusilam na przelew
ale po siwetach dalej zero odzewu na maile i w sobote 18 napisalm jej smsa co sie dzieje, wiec laska mi odpisala ze jest w delegacji przez caly tydzien i w pon wraca i zrobi przelew, dzis juz sroda i dalej kasy nie mam, nie wspomne ze karte musze splacic do piatku, fak

co mam zrobic?
nie chce mi sie czytac calego regulaminu allegro
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Atol regulamin regulaminem ale nikogo do wplaty nie zmusisz (sadzic sie nie bedziesz) wiec pozostaje Ci tylko upomniec sie lub szukac nowego zrodla kasy, niektorzy nie maja klasy i klikaja i potem rezygnuja i nawet nie racza o tym poinformowac
kamila1983
Ja bym bilety wystawiła drugi raz na allegro a laske olala podsumowujac ja negatywem
Kasia z wklejała wyżej link cos o 7 dniach na kontakt i przelewy
Kasia z wklejała wyżej link cos o 7 dniach na kontakt i przelewy
reklama
atol - no tak jak nieistotna gada - kupiła to ma obowiązek zapłacić, ale jeśli tego nie zrobi pozostaje ci sąd
Nie ma sensu, napisz jej jeszcze raz smsa że do jutra czekasz na przelew, jeśli nie to wystawiasz negatywa i bilety jeszcze raz do sprzedaży. Oczywiście wtedy liczyć się musisz z negatywem odwetowym.
uch, nienawidze takich sytuacji

Nie ma sensu, napisz jej jeszcze raz smsa że do jutra czekasz na przelew, jeśli nie to wystawiasz negatywa i bilety jeszcze raz do sprzedaży. Oczywiście wtedy liczyć się musisz z negatywem odwetowym.
uch, nienawidze takich sytuacji
Podziel się: