reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Kate - gość wymiękł!!!! Każe odesłać buty za pobraniem!!! Jesteś złota!!!! :-D:-D
Ps. Czy mi mozesz podać swój adres na priv?:-)

reklama
No bravo Kate! Wierzylam w Ciebie. Jak ktos zobaczy kilka paragrafow zazwyczaj wymieka! Dita, dobrze, ze z nami sie podzielilas problemem i ze Cie pogonilysmy do dzialania! BRAVO BRAVO DLA DZIELNYCH GRUDNIOWEK Z KASIA NA CZELE!
Mam nadzieje, ze z Atol tez sie uda!

Hehe - mój to palant - w mailu w którym każe odesłać buty przyznaje się nawet że to nie jego buty tylko szefa!!!:szok: A kilka razy zapewniał,ze jeździł w nich i były na niego dobre... Kombinator kurde.
Wymiękł i jeszcze ma pretensje że nie załatwiliśmy tego wcześniej, bez udziału osób trzecich i z negatywem ode mnie, hehehe.

Kasia dawaj adres, bo wieeelka czekolada czeka;-) Albo herbatka laktacyjna, co wolisz:-D:-D:-D

reklama
Ditka, jak mozesz wklej jego tlumaczenia. Posmiejemy sie... Ale wiecie co, takich palantow to sie kastrowac powinno, aby nie rozsiewali po swiecie takich popieprzonych genow!

Do góry