reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
Kasia - stawiam na spotkaniu, masz jak w banku! czekoladę i piffko! . No albo ostatecznie tę laktacyjną!:-D

Wklejam tego ostatniego maila: (mail oryginalny, pisownia też;;-))

witam
moze pan odeslac te buty za pobraniem. Ale zrobil to pan nieprofesjonalnie pier pan sie odezwal na drogi dzien po otzrymaniu butow potem nic cisza potem odzywa sie pan po 20 dniach i mowi mi pan ze chce pan je oddac a skad ja mam wiedziec ze pan nie urzywal bo nieodzywal sie pan w tej s[prawie a teraz pan mnie strasz sdem to sa buty mojego szefa ja nie mialem w tym zadnego interesu prowizje zaplacilem za tranzakcjie dostalem negatywa ale juz sie stalo prosze wyslac buty.
pozdrawiam

dita gratulacje, u mnie dalej nic

panna tylko loguje sie codziennie na allegro zeby sprawdzic czy jej konto odwiesili (na szczescie jeszcze nia)

sluchajcie, sluchajcie sprawdzilam swoje konto i 22 lutego panna przelala mi 104.5 na konto!!!!!!!!!!!!!! co prawda nie jest to cala kwota ale i tak super

kate kochana ja tez stawiam, tylko powiedz co chcesz, buzka:tak:

To jeszcze raz Wielkie gratulacje. Dobrze jest miec taka Kate po swojej stronie:)

atol - gratulacje!!!! Kate - ponownie ukłony i wieeelkie piwo od nas wszystkich:-):-):-)

reklama
Do góry