reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
Ajm baaaak....:-D:-D:-D

Jezu - typo był pod wrażeniem mojej prezentacji firmy:-):-):-):-)

Jeszcze raz ,,fenkju fenkju" wzorem sugar:tak::tak::tak:

oj... przepraszam, umkło mi...:zawstydzona/y:

Juz sie robi, tylko musze dokładnie poszperać, bo tak naprawdę z tą Australia wcale nie jest tak łatwo...no i trochę na bierząco już nie jestem = jutro skrobnę.

aaa - Oczekująca - tobie tez poszperam i niebawem ci odpiszę!

Kate mi tez sie marzy australia, no ale to drooooga impreza.
sam przelot kupa kasy!
znajomi byli - zachwyceni, misie koala, kangury, te sprawy!!
ale we dwojke wydali kolo 25tys, takze sporo! ale byli prawie miesiac!

no właśnie coś koło tego. Wiza jest załatwiana automatycznie przez biuro z którym edziesz. A szczegóły to jutro poszukam i napiszę

moja kochanan koleznaka z LO wyemigrowala do Australii i zaprasza nas, ale ten koszt przelotu mnie zbija:no:

moj Tomek pracuje na lotnisku i ma mozliwosc za;atwienia tanszych biletow, ale to Australii nic od nas bezposrednio nie lata i moglby zaltwic tylko np tyanszy przelot BA to Londynu z stamdad Quantas do Australii juz w normanej cenie

my chcielismy poleciec w podroz poslubna do NOwej Zelandii ale w efekcie wyladowalismy na rejsie na Bahamy:cool2: :cool2: :cool2:

ale Australia i Nowa Zelandia to tez moje marzenie

reklama
no my mamy dobrych znajomych w australii i w nowej zelandii
mam nadzieje ze zalicze
ale ja juz nigdzie nie jade z biura, no chyba ze blisko gdzies
jak policzylismy ile wydalismy, co zobaczylismy, ile czasu mielismy na wszystko co chielismy etc etc w Indiach a ile kosztuja wycieczki to z kapci wyskoczylam
w jedna strone leciala z nami wycieczka, lecieli chyba na 3 tyg i jak nam pokazali swoj program to zlapalam sie za glowe
codziennie po kilka miejsc od rana do nocy
przeciez to mozna bylo dostac zapasci: zmiana klimatu,wielki metlik zamiast prawdziwych Indii!! my sam jet lag odsypialismy z 3 dni nim nam sie unormowalo
no i mozna zrobic sobie zawsze tygodniowa labe na jakiejs rajskiej plazy ;-)
my korzystalismy z przewodnika lonely planet- to sa wg mnie najlepsze na swiecie przewodniki w ktorych jest WSZYSTKO!
polecam

Do góry