reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
fenkju fenkju
Dita - mój mąż marzy o podróży do Australii... napisz coś więcej... ile kasy musi mieć, co wizą? etc? dzięki...
Ditkaaaaa........ napisz cosik....

oj... przepraszam, umkło mi...
Juz sie robi, tylko musze dokładnie poszperać, bo tak naprawdę z tą Australia wcale nie jest tak łatwo...no i trochę na bierząco już nie jestem = jutro skrobnę.
aaa - Oczekująca - tobie tez poszperam i niebawem ci odpiszę!

Juz sie robi, tylko musze dokładnie poszperać, bo tak naprawdę z tą Australia wcale nie jest tak łatwo...no i trochę na bierząco już nie jestem = jutro skrobnę.
aaa - Oczekująca - tobie tez poszperam i niebawem ci odpiszę!
atol
Fanka BB :)
moja kochanan koleznaka z LO wyemigrowala do Australii i zaprasza nas, ale ten koszt przelotu mnie zbija
moj Tomek pracuje na lotnisku i ma mozliwosc za;atwienia tanszych biletow, ale to Australii nic od nas bezposrednio nie lata i moglby zaltwic tylko np tyanszy przelot BA to Londynu z stamdad Quantas do Australii juz w normanej cenie
my chcielismy poleciec w podroz poslubna do NOwej Zelandii ale w efekcie wyladowalismy na rejsie na Bahamy
ale Australia i Nowa Zelandia to tez moje marzenie

moj Tomek pracuje na lotnisku i ma mozliwosc za;atwienia tanszych biletow, ale to Australii nic od nas bezposrednio nie lata i moglby zaltwic tylko np tyanszy przelot BA to Londynu z stamdad Quantas do Australii juz w normanej cenie
my chcielismy poleciec w podroz poslubna do NOwej Zelandii ale w efekcie wyladowalismy na rejsie na Bahamy

ale Australia i Nowa Zelandia to tez moje marzenie
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
no my mamy dobrych znajomych w australii i w nowej zelandii
mam nadzieje ze zalicze
ale ja juz nigdzie nie jade z biura, no chyba ze blisko gdzies
jak policzylismy ile wydalismy, co zobaczylismy, ile czasu mielismy na wszystko co chielismy etc etc w Indiach a ile kosztuja wycieczki to z kapci wyskoczylam
w jedna strone leciala z nami wycieczka, lecieli chyba na 3 tyg i jak nam pokazali swoj program to zlapalam sie za glowe
codziennie po kilka miejsc od rana do nocy
przeciez to mozna bylo dostac zapasci: zmiana klimatu,wielki metlik zamiast prawdziwych Indii!! my sam jet lag odsypialismy z 3 dni nim nam sie unormowalo
no i mozna zrobic sobie zawsze tygodniowa labe na jakiejs rajskiej plazy ;-)
my korzystalismy z przewodnika lonely planet- to sa wg mnie najlepsze na swiecie przewodniki w ktorych jest WSZYSTKO!
polecam
mam nadzieje ze zalicze
ale ja juz nigdzie nie jade z biura, no chyba ze blisko gdzies
jak policzylismy ile wydalismy, co zobaczylismy, ile czasu mielismy na wszystko co chielismy etc etc w Indiach a ile kosztuja wycieczki to z kapci wyskoczylam
w jedna strone leciala z nami wycieczka, lecieli chyba na 3 tyg i jak nam pokazali swoj program to zlapalam sie za glowe
codziennie po kilka miejsc od rana do nocy
przeciez to mozna bylo dostac zapasci: zmiana klimatu,wielki metlik zamiast prawdziwych Indii!! my sam jet lag odsypialismy z 3 dni nim nam sie unormowalo
no i mozna zrobic sobie zawsze tygodniowa labe na jakiejs rajskiej plazy ;-)
my korzystalismy z przewodnika lonely planet- to sa wg mnie najlepsze na swiecie przewodniki w ktorych jest WSZYSTKO!
polecam
Podziel się: