reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Dita ja uzywam samsungow (moim zdaniem najlepsza polifonia i kolory) :tak:
i np ten jest super:
samsund d900 ma juz 3 mega, ja mam wczesniejszy model - tez slider i jest super!
k750 tez jest fajny ale ja duzo dzwonie i mnie joistik wku...

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

poogladaj sobie na allegro jest pelno fajnych telefonikow nie wiem co ci sie podoba!

Kasia tak 6310 ... super telefon niestey juz takich nie robia!
zadna bat nie bedzie tak trzymac jak w 6310 NIESTETY!!
mozna trafic na allegro jeszcze takie nowki ale ceny z kosmosu :szok:
nastepca 6310i miala byc e50 oczywiscie ma duzo bajerek ale z bat to juz roznie trzyma jednym super (mojemu znajomemu ponad tydzien drugimu niecale 3 dni)!!

obojetnie jaki tel wazne jest formatowanie baterii!
czyli jak jest nowa uzywac do calkowitego rozladowania (zeby sie sam wylaczyl z braku energii) nastepnie podlaczyc do ladowania na wylaczonym (wazne!!) telefonie na 12 godz.
i taki cykl zrobic 3 razy
wtedy bat powinna dlugo trzymac!
to jest niby metoda na bat niklowe ale przy lit-jon i poly tez pomaga!!

Sugar odpisalam ci na priv!

reklama
Laski potrzebuje porady na szybko!!!!!!
jest do kupienia pol domu, stare budownictwo z 1936 roku
no i wlasnie... jak mozna sprawdzic czy np w domu nie ma wilgoci, czy bedzie cieplo zima...itd

no i wogole na co powinnam zwracac uwage kupujac dom bom zielona jak trawa na wiosne :-D

kicia wilgoć wyczujesz nosem :tak: pooglądaj ściany wtedy bedzie widać no i z takim domem to na bank do wymiany cała instalacja wod-kan, elektryka itp.
sprawdź kw czy nie ma jakiś kwiatków a powiedz mi kto bedzie zajmował drugie pól :confused: bo potem to róznie bywa

no niby nie czuc i nie widac ale kolezanka kupila latem mieszkanie w starym budownictwie a dopiero zima wszystko wyszlo :szok:

a drugie pol zajmuje malzenstwo - nauczyciele.

a czy oni sprzedają tą połówke :confused: czy wydzielone jest kw dla Waszej połowy :confused: a co do wilgoci to warto zobaczyć dom w deszczowy dzień wtedy ściany ładnie chłoną wilgoć :tak:a czy bedzie ciepło zima to jeśli jest ocieplony to spox jeśli natomiast nie to musicie to zrobić :tak:

Z ociepleniem to różnie. Np w Gdańsku sp. chełm - zdjęcia termowizyjne przed i po ociepleniu dokładnie tak samo wyglądają (bloki z płyty). Głównie ocieplenie powoduje tyle, że się nie kruszy beton na brzegach płyt, termicznie to samo ...

Moja ciotka ma w starym budownictwie (l. 50') i problemy to: super zimny kibel (na ścianie zewn domu - w zimie jest tam 10 stopni), wszystkie instalacje do wymiany.
Wilgoć jest też, głównie wszyscy co tam spędzili dzieciństwo mają reumatyzm.

reklama
Kate dziekuje bardzo!!
dzisiaj P do nich pojechal i ... dostali niby zaliczke :wściekła/y:
w srode mamy zadzwonic czy dostali reszte!

pomalu zaczynam sie rozgladac sie za dzialka bo z tymi domkami to troche lipa
albo syf albo ceny z kosmosu!!!!!!!!!!

Do góry