reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
A my zastanawiamy sie nad kupnem czegos w Pl. Tylko chcielibysmy kredyt na rodzicow wziac zebysmy nie byli tu zablokowani bo tez tu chcialibysmy kupic. Dlatego pytam o specjaliste.

My też chcielismy na rodziców ale stac nas było tylko na 30 lat:-D kredytu wiec nam odpadli bo za starzy :-(do 70 roku życia trzeba mieć ostania ratę przynajmiej tam gdzie ja miałam kredyt.

reklama
*****, mam problemy z ang bankiem
dostałam dzis list,że jak im nie zapłace 230 funtow to podadzą sprawę do sądu...

czy faktycznie mogą to zrobić:baffled::confused:
czy tylko tak straszą?

nie mam teraz czasu jezdzic do londynu i tego wyjasniac. oczywiscie nic im nie wisze, tylko nie zdazylam zamknac konta i sobie sciagali kaske z bieżącego na oszczędnościowe, w ramach tego samego banku:baffled:idioci:eek:

Do góry