reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Olej:tak:
raczej straszą teraz
komu by się chciało robić aferę;-)
a jakim listem dostałaś? zwykłym? poleconym?
napisz tam do nich może i wyjaśnij sprawę

reklama
zwyklym
ale durne ang banki wszystko wysylaja zwyklym - nawet karte i pin:baffled:

tak myślałam,że do ekstradycji się nie posuną;-):-D

mam zamiar do nich napisac, ale za pare dni. bo jak jestem wkurwiona to tzw. język oficjalny mi nie wychodzi:rofl2:raczej bardzo potoczny ze wstawkami łacińskimi:rofl2::rofl2:

moze 230 funtow to malo, ale 1300zl to duzo,a aktualnie zarabiam w zlotówkach:baffled:

nie, odpisze, ale chyba sprobuję im wcisnąc że likwidowałam do konto, tylko mają taki burdel że coś im się pomyliło:evil::evil:

Kulka do sadu nic nie skieruja . Na poczatek wysla dofirmy windykacyjnej. Moja brat tak mial jak wyjechal.A ta firma wciagnie Cie na czarna liste tzn nie bedziesz mogla np dostac na kredytu a z czasem moga do sadu podac i odsetki dopierdzielic. Nie wiem czy juz jakies polaczenia miedzynarodowe maja z tymi czarnymi listami ale nie sadze.

no co ty Kulka myslisz, że Polska jest taka miedzynarodowa?
ZUS ma burdel:-D
urzędy nic nie wiedzą:-)
rejestry nie gotowe;-)

a ty byś zaraz chciała być na angielskiej czarnej liście dostępnej w Polsce
niemożliwe:no:

No własnie, ja tez nie wiem o co hco z tym domkiem Judyty:-D

Dżizus, jutro pobudka o 3.30 a mi się spać nie chce,hehe

reklama
Do góry