reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

ja mam w multibanku, ale nie wiem czy to najlepsza oferta

jezeli duzo robisz przelewowo przez internet to tak, do zus, us za darmo, inne nie pamietam chyba tez

za wszystko co robisz w oddziale trzeba placic

reklama
chcialam zalozyc jakas polise w pzu malemu, zeby potem na 18tke np. wybral sobie kase i poszalal(ja tak mialam), ale nic ciekawego mi nie doradzili. zalozylam jakis fundusz ale nie jestem zadowolona. moze macie jakies informacje na taki temat. moze byc inna ubezpieczalnia. bede we wrzesniu w polsce i cos mysle zalatwic

Pracowalam w ubezpieczeniach ok 4 lat i ogolnie nie polecalabym polis dla dzidzioli. Kase mozesz wziac dopiero po 18. A czasem wczesniej moze sie przydac.
Lepiej fundusz inwestycyjny.
Ale w sumie to az tak na biezaco teraz nie jestem.

reklama
To teraz ja :)
Żyję w świecie kuchni ... a konkretnie usiłuję wymyślić coś, co ma ręce i nogi
Ostatnio takie o coś
kuchnia4fi0.jpg

Możecie powiedzieć za, przeciw, jakieś pomysły, jak wy macie, cokolwiek.
Chcemy: piekarnik u góry ale niekoniecznie (jednak raczej, bo mały lezie się nam bez przerwy zapoznać z nim, a to jednak będzie łączone z pokojem), dużo blatów...
Szafki szufladowe raczej. Miejsce na zmywarę (jest obecnie między płytą a zlewem). Trochę ucieło z lewej, ale generalnie ma tam być ścianka zasłaniająca lodówkę trochę od salonu (taka no hm. 65 cm powiedzmy).
Kolorystyka - podłoga jasna, taka beżowa. Szafki takie jak są (chyba, bo jeszcze nie kupione), blat myslałam wanilia, ale nie wiem, czy się uda taki dopaść. Ściana oliwka, albo jakaś żywa bardziej zielona jak tu
kiwi_burst_3.jpg
, ale to też tylko pomysł. Ciekawa jestem waszych pomysłów...:-)

Do góry