reklama
my mamy w mbanku
http://www.mbank.com.pl/oferta/rachunki/mbiznes/konto/index.html
prowadzenie za darmo, zus i us za darmo
http://www.mbank.com.pl/oferta/rachunki/mbiznes/konto/index.html
prowadzenie za darmo, zus i us za darmo
aga1401
Grudniowa Mama'06
chcialam zalozyc jakas polise w pzu malemu, zeby potem na 18tke np. wybral sobie kase i poszalal(ja tak mialam), ale nic ciekawego mi nie doradzili. zalozylam jakis fundusz ale nie jestem zadowolona. moze macie jakies informacje na taki temat. moze byc inna ubezpieczalnia. bede we wrzesniu w polsce i cos mysle zalatwic
maja_1980
grudniowa mama '06
Pracowalam w ubezpieczeniach ok 4 lat i ogolnie nie polecalabym polis dla dzidzioli. Kase mozesz wziac dopiero po 18. A czasem wczesniej moze sie przydac.
Lepiej fundusz inwestycyjny.
Ale w sumie to az tak na biezaco teraz nie jestem.
Lepiej fundusz inwestycyjny.
Ale w sumie to az tak na biezaco teraz nie jestem.
sugarspunsister
matka polka superstar
debilizm wtorny
sugarspunsister
matka polka superstar
cos sie poprawil i nawet mi wysyla jakies ochlapy
ale generalnie inaczej niz wczesniej...
bo za 21 dni a nie za caly miesiac jak ostatnio
ale generalnie inaczej niz wczesniej...
bo za 21 dni a nie za caly miesiac jak ostatnio
reklama
To teraz ja
Żyję w świecie kuchni ... a konkretnie usiłuję wymyślić coś, co ma ręce i nogi
Ostatnio takie o coś
Możecie powiedzieć za, przeciw, jakieś pomysły, jak wy macie, cokolwiek.
Chcemy: piekarnik u góry ale niekoniecznie (jednak raczej, bo mały lezie się nam bez przerwy zapoznać z nim, a to jednak będzie łączone z pokojem), dużo blatów...
Szafki szufladowe raczej. Miejsce na zmywarę (jest obecnie między płytą a zlewem). Trochę ucieło z lewej, ale generalnie ma tam być ścianka zasłaniająca lodówkę trochę od salonu (taka no hm. 65 cm powiedzmy).
Kolorystyka - podłoga jasna, taka beżowa. Szafki takie jak są (chyba, bo jeszcze nie kupione), blat myslałam wanilia, ale nie wiem, czy się uda taki dopaść. Ściana oliwka, albo jakaś żywa bardziej zielona jak tu
, ale to też tylko pomysł. Ciekawa jestem waszych pomysłów...:-)
Żyję w świecie kuchni ... a konkretnie usiłuję wymyślić coś, co ma ręce i nogi
Ostatnio takie o coś

Możecie powiedzieć za, przeciw, jakieś pomysły, jak wy macie, cokolwiek.
Chcemy: piekarnik u góry ale niekoniecznie (jednak raczej, bo mały lezie się nam bez przerwy zapoznać z nim, a to jednak będzie łączone z pokojem), dużo blatów...
Szafki szufladowe raczej. Miejsce na zmywarę (jest obecnie między płytą a zlewem). Trochę ucieło z lewej, ale generalnie ma tam być ścianka zasłaniająca lodówkę trochę od salonu (taka no hm. 65 cm powiedzmy).
Kolorystyka - podłoga jasna, taka beżowa. Szafki takie jak są (chyba, bo jeszcze nie kupione), blat myslałam wanilia, ale nie wiem, czy się uda taki dopaść. Ściana oliwka, albo jakaś żywa bardziej zielona jak tu

Podziel się: