reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
:-D:tak:
ale fakt 2 - 3 dni przed trzeba, żeby te męskie oddziały poległy w boju:-D, my też to studiowaliśmy , ja myślałam o chłopcu i celowaliśmy w 10 ale i tak mamy dziewuszkę, której nie zamieniła bym na żadnego chłopca, ale dla mnie to bez znaczenia co będzie 2, mój S chciałby chłopca, ale mówi że znając życie w domku będzie miał 1:3, i pozytwy dla niego taki że w przyszłości nie będzie musiał sprzątać w domu:-D:sorry2:

ehh, ja wam powiem, ze natura jest najbardziej nieprzewidywalna, gdy chodzi o samych rodzicow ;-) i ich chcice, hehheeh ;-) :-D

no ale trzecie tez bedzie wystudiowane i zaplanowane! zero seksu w owu! u nas i Fiol, i Masio zrobieni w owu wlasnie.

Nonek girl oczywiescie chcemy :-)
Roni testy juz mam tylko nie bardzo wiem jak to ma dzialac??? jak juz sa dwie cienkie kreski to juz nie mozna (jak sie chce girl)?

napewno to nie jest 100% skutecznosc, ale w wiekszosci przypadkow sie sprawdza :tak:

no zobaczymy...;-)

jak bedzie boy to tez fajnie , najwyzej bede mu czesac kucyki :-D

Witam Was serdecznie,
dziewczyny potrzebuję porady.
W ten czwartek mam CC (synuś nie ma ochoty się przekręcić) - z konieczności.
Słyszałam, że jest takie prawo, że mężowi/narzeczonemu przysługuje dwa tygodnie ustawowo wolnego na opiekę nad matką i dzieckiem.
Tylko nie wiem jak to odnosi się do naszej sytuacji.
Mój narzeczony jest w firmie zatrudniony na umowę o dzieło, ale jednocześnie jest zarejestrowany jako bezrobotny bo jest w trakcie starania się o dofinansowanie na 1. działalność.
Czy jest jakaś opcja, żeby mógł pójść na takie zwolnienie i jednocześnie nie stracił pensji??????
Bardzo proszę o odpowiedź.
A ja idę pakować torbę bo to już najwyższy czas!

reklama
Do góry