reklama
Roni21
Spider's Web
przesad to jest jak czarny kot przebiegnie droge

ale fakt 2 - 3 dni przed trzeba, żeby te męskie oddziały poległy w boju

w domku będzie miał 1:3, i pozytwy dla niego taki że w przyszłości nie będzie musiał sprzątać w domu![]()
tia...

jestem ciekawa kiedy u nas nastąpi ta przyszłość?

;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
ehh, ja wam powiem, ze natura jest najbardziej nieprzewidywalna, gdy chodzi o samych rodzicow ;-) i ich chcice, hehheeh ;-) 
no ale trzecie tez bedzie wystudiowane i zaplanowane! zero seksu w owu! u nas i Fiol, i Masio zrobieni w owu wlasnie.

no ale trzecie tez bedzie wystudiowane i zaplanowane! zero seksu w owu! u nas i Fiol, i Masio zrobieni w owu wlasnie.
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Nonek girl oczywiescie chcemy :-)
Roni testy juz mam tylko nie bardzo wiem jak to ma dzialac??? jak juz sa dwie cienkie kreski to juz nie mozna (jak sie chce girl)?
napewno to nie jest 100% skutecznosc, ale w wiekszosci przypadkow sie sprawdza
no zobaczymy...;-)
jak bedzie boy to tez fajnie , najwyzej bede mu czesac kucyki
Roni testy juz mam tylko nie bardzo wiem jak to ma dzialac??? jak juz sa dwie cienkie kreski to juz nie mozna (jak sie chce girl)?
napewno to nie jest 100% skutecznosc, ale w wiekszosci przypadkow sie sprawdza

no zobaczymy...;-)
jak bedzie boy to tez fajnie , najwyzej bede mu czesac kucyki

..aenye
Mama grudniowa'06
kicia, ja sie wyzywam, ubierajac na noc Masiowi rozowy spiworek ;-) 

Witam Was serdecznie,
dziewczyny potrzebuję porady.
W ten czwartek mam CC (synuś nie ma ochoty się przekręcić) - z konieczności.
Słyszałam, że jest takie prawo, że mężowi/narzeczonemu przysługuje dwa tygodnie ustawowo wolnego na opiekę nad matką i dzieckiem.
Tylko nie wiem jak to odnosi się do naszej sytuacji.
Mój narzeczony jest w firmie zatrudniony na umowę o dzieło, ale jednocześnie jest zarejestrowany jako bezrobotny bo jest w trakcie starania się o dofinansowanie na 1. działalność.
Czy jest jakaś opcja, żeby mógł pójść na takie zwolnienie i jednocześnie nie stracił pensji??????
Bardzo proszę o odpowiedź.
A ja idę pakować torbę bo to już najwyższy czas!
dziewczyny potrzebuję porady.
W ten czwartek mam CC (synuś nie ma ochoty się przekręcić) - z konieczności.
Słyszałam, że jest takie prawo, że mężowi/narzeczonemu przysługuje dwa tygodnie ustawowo wolnego na opiekę nad matką i dzieckiem.
Tylko nie wiem jak to odnosi się do naszej sytuacji.
Mój narzeczony jest w firmie zatrudniony na umowę o dzieło, ale jednocześnie jest zarejestrowany jako bezrobotny bo jest w trakcie starania się o dofinansowanie na 1. działalność.
Czy jest jakaś opcja, żeby mógł pójść na takie zwolnienie i jednocześnie nie stracił pensji??????
Bardzo proszę o odpowiedź.
A ja idę pakować torbę bo to już najwyższy czas!
reklama
Roni21
Spider's Web
Kiciu, jak dwie krechy o juz nie robic
Podziel się: