reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

W pracy na etacie wystarczy 30 dnie pracowac, aby legalnie iść na L4
ja proponuję zatrudnić się i "popracować" ze 2-3 miechy
i iść na zwolnienie

Kiciu - Kasia dobrze pisze:tak: zmień gina, jak ci nie chce dawać zwolnienia

reklama
hej. mam pytanie na które nie moge znaleźć odpowiedzi wiec pomyslałam ze moze któraś z was mi pomoże.zostałam zatrudniona wiec jestem ubezpieczona w ZUSie a mój nieMąz jest w KRUSie. zamierzam brać macierzyński a poźniej wychowawczy jak urodzę dziecko. czy w związku z tym mój nieMąż może wziąć zasiłek czy coś takiego z okzaji urodzenia się dziecka z Krusu?czy musimy wybierac albo to albo to?

ile moge wystawiac rzeczy na allegro? bo kumpela mi przyslala doslownie stos nowych pizam, kompletow bielizny, torebek itp. Sa jakies ograniczenia?

fajnie!!!
ja potzrebuje pomocy kate, frajer kupil ode mnie kasetki za 300 i nie wplaca kasy nie odpisuje na maile
wyslalam mu przypomnienie za 2 dni wysylam o zwrot prowizji
ale moze jeszcze wyslac jakies pisemko

olej kochana, olej:tak:
bo się będziesz denerwować i nic z tego nie będzie
no możesz jeszcze go sądem postraszyc, ale czy maila odbierze?
no możesz zadzwonić, ale czy pogada z tobą?
walcz o zwrot prowizji i wystawa aukcję raz jeszcze:-)

reklama
dziewczyny prosze was o wsparcie
to jest moj kolega z ktorym przeganialam po podworku cale dziecinstwo
zachorowal na dystrofie miesni i od tego czasu jest przykuty do wozka
mimo wszystko takiego pozytywnego zycia moglby mu pozazdroscic niejeden
gdybyscie nie mialy co zrobic z 1% podatku to pomozcie
Schodołaz dla Artura

Ostatnia edycja:
Do góry