reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
Sugar nic mu nie zrobisz, bo nieby co jeszcze chcesz mu napisac... olac i pogodzic sie z tym ze tez bedzie miec negatywa,,, no albo wziac kase, wyslac kasety i uniewaznic negatywy... jak wolisz
.. ja mialam milion takich sytuacji

Mam pytanie o zderzak
Muszę kupić i polakierować
Sprzedają takie pt. zderzak czarny i pt. zderzak do malowania.
Czy czarny się nadaje do malowania? czy tylko ten do malowania?
Czy jak sie kupi czarny to pomalowanie jest dużo droższe niż jak się kupi ten do malowania?
Ktoś coś nt lakierowania tych zderzaków komprende? :confused:

Kasia a nie mozesz skleic i pomalowac wlasnego?
najlepiej znalesc taki w wlasnym kolorze bo malowanie jest drogie w zaleznosci od miasta 150-250zl za element chyba ze po znajomosci taniej

No właśnie niestety nie mogę, bo mi pękł totalnie na pół i pan sklejacz mówi, że mi się po sklejeniu na pierwszym wyboju rozpadnie...
Chyba przyjadę do ciebie malować, Ilona, u nas 300-400 lakiernik chce... ;-)
Ale bez stresu bo dostałam kasę z AC, tylko nie wiem jaki kupić zderzak. Zadzwonię chyba do lakiernika spytam go, pewnie wie. Paranoja, że nowy tyle samo co używany kosztuje.

no wlasnie zderzak ze szrotu kosztuje tyle co nowy w tym samochodzie

A mojego koloru nigdzie nie ma :/

reklama
Do góry