Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam wszystkich:-)Wątek rewelacja!!! Przeczytałam od początku wszystko jednym duszkiem i uśmiałam się co niemiaraMi zostało ok 3 tyg ale powiem Wam że się jakoś szczególnie nie boję, ale jak to czytam to już bym chciała iść. Może i mi się jakieś fajne historyjki przytrafią
![]()
nie mogę się doczekać mojej godziny "0"
). I zeszli spowrotem wrócili do domu i dopiero zaczeła sie akcja porodowa, wiec pojechali do szpitala. W czasie porodu okazało sie że dziecko ma za dużą głowe w stosunku do otworu matki, tak więć ugrzęzło. Sytułacja zrobiła sie niebezpieczna . Dziecko zaczeło sie dusić a matka traciła siły. Wtedy lekarz stanął przy oknie i zaczał sie głęboko zastanawiać. W pewnym momencie odszedł od okna szybkim krokiem i ...skoczył rodzącej na brzuch. Dziecko i matka zostali uratowani. a historia opowiadana jest do dziś!Ja napisze sprawozdanie kiedy to rodził sie ojciec mojego dziecka.
Mianowiceie mijał już drugi tydzień po terminie, a nie było zadnych objawów zbliżającego sie porodu. Tak więc ojciec mojego chłopaka zabrał swoją żone na Kopiec Kościuszki. Weszli aż na samą górw ( wyobrażcie sobie 9 miesiąc ciaży). I zeszli spowrotem wrócili do domu i dopiero zaczeła sie akcja porodowa, wiec pojechali do szpitala. W czasie porodu okazało sie że dziecko ma za dużą głowe w stosunku do otworu matki, tak więć ugrzęzło. Sytułacja zrobiła sie niebezpieczna . Dziecko zaczeło sie dusić a matka traciła siły. Wtedy lekarz stanął przy oknie i zaczał sie głęboko zastanawiać. W pewnym momencie odszedł od okna szybkim krokiem i ...skoczył rodzącej na brzuch. Dziecko i matka zostali uratowani. a historia opowiadana jest do dziś!
Z kolei moja matka , która jest niesamowice nadopiekuńcza od kąd dowiedziała się że jestem w ciąży. Wyznała ostatnio że jak rodziła moją siostre to w dzień terminu cały dzień...sadziła kapuste. I tak to zaskutkowało że w czasie porodu okazało się że dziecko zamiast być u wyjścia znalazło sie tuż pod zoładkiem. Moją siostre trzeba było wypychac z brzuchaPoród zakończył sie szcześiwie.