Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okazało się, że jego koleżanka leżała na oddziale, a on jej napisał, że ja rodzę... a ona mu odpisała, że słyszy
i że właśnie został wujkiem bo przestałam się drzeć :-) słyszał mnie cały oddział
wiocha na maxa :-)
Idąc za ciosem w tematyce jajecznej... Lat temu 18 zdarzyło mi się rodzić, wg. gina prowadzącego "dziecko jedno ale duże". Córa urodziła się błyskawicznie, zaczęłam się pławić w uczuciu ulgi że to już po, kiedy lekarz podszedł i oznajmił radośnie że zaraz będziemy (MY??) rodzić drugie. W niebotycznym zdumieniu zapomniałam o etykiecie.
Ja unosząc się do siadu: Bez jaj!
Doc: Pani leży spokojnie, a czy bez jaj to się okaże.
Małe pół godzinki Brachta i urodził się synek.
Doc: Jednak jaja.
(Pokazał mi synka który jako żywo przypominał mojego młodszego brata z jego dziecinnych fotek.)
Ja: Jezus, Maria... Wojtek!
Doc: Jezus, Maria, to może nie, ale Wojtek może zostać.

lece do wc i normalnie jakas woda..
Gdy leżała na łóżku porodowym i zaczęły się bóle parte..przyszła położna ...( okolo 150cm wzrostu,45kg żywej wagi
)stanęła naprzeciw ,tyłem do okna i kładąc sobie nogę mojej szanownej mamy na biodro , kazała moco przeć.. Moja mama lekko zdziwiona powiedziała do niej : "...z całym szcunkiem siostro,ale gdy ja się mocno zaprę to pani wyleci przez to okno..."
Było wesoło !!!!!!!
Budzę męża i mówię żeby sobie coś zjadł i załatwiał transport bo musimy jechać a nasze auto zepsute. Zanim wszystko załatwił to była siódma. Zjawił się jego wujek i zawiózł nas do szpitala, byliśmy tam 7.20. Weszłam na izbę, wypełnianie papierów, wsadzili mnie na fotel i chcą badać a mnie skurcz podnosi i wstałam. Lekarz się złości: „Na leżąco pani będzie rodzić a tu już pani wstaje?” Ja na to „ja muszę, moment.” Po skurczu położyłam się, lekarz wsadził łapę, zrobił się blady, wyciągnął i mówi „Już się nie dziwię że chce pani wstawać, tu jest 9cm rozwarcia
" Skurcze częściej niż co 3 minuty - Szybko usg czy główka w dole i poszłam na położniczy, mąż mi pomagał iść. Idziemy a tu koleżanka wydreptała z sali, cześć cześć, to o której masz cesarkę, o 11tej a ty co, a ja 9cm rozwarcia, to ty jeszcze przede mną urodzisz, ano chyba tak;-) i poszłam.
, czego nigdy dotąd nie doświadczyłam
;-) Była 8.55
. I mówiły że jestem dzielna i tylko rodzić
?
a ja mówię „Co miałam panu roboty dokładać”
:-)