Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Próbowałam namówić mojego na obejrzenie filmiku z porodu ale twardo się nie daje...twierdzi,że nie będzie patrzał na inną babe rozkraczoną..
Ciekawe jak to będzie jak dojdzie już do porodu
Według linka wrzuconego w tym temacie okazuję się,że nic nie musimy płacić za poród!To ja się nie dam zrobić w jajo i nie zapłacę.
Ciekawe jak to będzie jak dojdzie już do porodu
Według linka wrzuconego w tym temacie okazuję się,że nic nie musimy płacić za poród!To ja się nie dam zrobić w jajo i nie zapłacę.
bo na głównych stronach szpitali np (w Warszawie) są cenniki i w 3/4 szpitali poród rodzinny jest płatny a według tego linka to tak nie powinno być, ale jak widać nikt się z tym nie liczy,dlatego ja z przezorności wybrałam szpital gdzie taki poród jest za free bo nie chcę się pózniej z nikim wykłócać

Moj M jest wysoki wiec bylam pewna ze tak czy siak bedzie widzial, ale go to nie interesowalo i nawet nie byl w stanie powiedziec czy bylo duzo krwi itp.. Zerknal w tamta strone jak glowka wyszla, potem sie odwrocil na sekunde, potem zerknal znow i jzu byl caly Jas na zewnatrz.
) zreszta nawet by nie mogl bo ze wzgledu na stan Jasia to lekarze sami byskawicznie przecieli i go zabrali.
no ale nikt nie moze mi tego zagwarantowac