reklama

Poród SN czy CC?

To czy mąż może być przy cc to chyba zależy od szpitali wiem że w prywatnych klinikach gdzie sie płaci za cc to w niektórych pozwalają na obecność męża a czy w szitalach w większośi pewnie nie ale warto się spytać może akurat :tak:
Co do produ z mężem to mam jakies mieszane uczucia :tak: czasami bym chciała a czasami nie, jeszcze do końca nie wiem.
Mąż też ma obawy ale mam nadzieje że jak podejmiemy decyzje że będzie przy porodzie to sprosta zadaniu i nie zwieje :-D

reklama
Milkshake - a lewatywy nie chcesz???
Ja chcialam i mialam ze soba nawet ale zapomnielismy o ty mz M :-D Jak sobei przypomnialam to polozna sie z nas smiala ze juz o wiele za pozno na to ale zeby sie nie przejmowac "bo nic nie bedzie" - nie wiem czy bylo czy nie nawet :confused: M o to nie pytalam :-D

kurde, a ja słyszałam, że w Irlandii nie robią lewatywy? :confused: nie wiem, czy to prawda, czy tylko plotka, ale jakos lepiej bym sie czuła, jakby robili :zawstydzona/y:

a mąż przy porodzie ma byc i kropka ;-) sam zresztą chce :-) z zastrzeżeniem, że nie bedzie zaglądał mi między nogi :-)

w Polsce tez nie jest obowiazkowa ale ja wolalam miec - z tym ze akurat moze nie byc w szpitalu wiec trzeba kupic zestaw w aptece (kilka zlotych kosztuje) i pewnie znowu kupie

ja miałam lewatywę w szpitalu robioną ale chyba nic mi nie dała, bo czułam i tak "dyskomfort" :dry:

a czy te z apteki są lepsze niż te szpitalne? Nie wiem czy dobrze doczytałam ale są one mniejsze niż te w szpitalu?

Ja teżbym chciała żeby mój był ze mną nie chce być sama w takiej chwili.
I dlatego ostatnio pokazałam mu filmik na necie jak jakaś kobitka rodzi to siedział z przerażeniem w oczach hihi a potem mu przeczytałam fazy porodu w gazecie dla kobiet w ciązy i ja sie smiałam jak to czytałam a on z taką powagą na twarzy powiedział mi jetem już z ciebie dumny hihi ale nadal sie nie wycofał z porodu rodzinnego dopierą bedą dżezy jak fiknie na porodówce :tak::-D

A tak wogule to mam nadzieje że zdąży wrócić bo jedzie 24 do szwecji do pracy z teściem ostatni raz narazie i ma wrócić 28 lutego a ja mam termin na 28 marca mam nadzieje że zdąży:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry