Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Przy pierwszy porodzie dużo mi pomógł właśnie w końcówce. Nie wyobrażam sobie właśnie tej ostatniej fazy bez niego. Poza tym, jak mnie szyli to porobił Filipkowi zdjęcia, takie tuż po urodzeniu, na wadze - tak że widac ile waga wskazuje itp. 

ja miałam lewatywę w szpitalu robioną ale chyba nic mi nie dała, bo czułam i tak "dyskomfort"![]()
a czy te z apteki są lepsze niż te szpitalne? Nie wiem czy dobrze doczytałam ale są one mniejsze niż te w szpitalu?

mag a to idzie sobie samemu to zrobić??nie wiem, jak jest z rozmiarem, ale myślę, że dla kobiety większy komfort psychiczny zrobić sobie lewatywę w domowym zaciszu - wysyłając uprzednio męża po jakieś zakupy![]()
bo wiesz zaczełam o tym czytać na necie i to niby ma zrobić druga osoba... ale nie wiem. Bo jak się to wlewa? Oj sorka za takie pytanie ale też wolałabym zrobić sobie to w domu niż tam na izbie przyjęć, gdy lekarka za ścianą i pootwierane drzwi, a za ścianą tochę ludzi.... 
Haha wtryniasz koncówkę, wciskasz, wyjmujesz. czekasz troche i do kibelkamag a to idzie sobie samemu to zrobić??bo wiesz zaczełam o tym czytać na necie i to niby ma zrobić druga osoba... ale nie wiem. Bo jak się to wlewa? Oj sorka za takie pytanie ale też wolałabym zrobić sobie to w domu niż tam na izbie przyjęć, gdy lekarka za ścianą i pootwierane drzwi, a za ścianą tochę ludzi....
![]()
to tak łopatologicznie. I szczerze mówiac lepiej sobie kupic gruszke do tego i zrobic samemu taki letni napar z ziól albo normalna wode bo wtedy zabieg mozna powtórzyc coby sie pozniej nie stresowac. Warto koncówke oliwka posmarowac dla komfortu