Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po drugim-trzecim razie pewnie juz bedzie sama woda 

hmm moje zdanie jest takie, że WARTO!! Jest to najważniejszy dzień w życiu każdej kobiety i taka położna na wyłączność jest super! Po pierwszym porodzie wiem, że zapłacę za taką usługę i już. Bo mimo, że położne zajmowały się mną super ale jak zaczęły rodzić 2 inne babki to nagle zostałam sama...Witam,
co myślicie o porodach komercyjnych, czyli z opłaconą położna? Uważacie, że lepiej zapłacić czy raczej nie? Szczerze mówiąc ja do tej pory byłam i w sumie nadal jestem nastawiona, że absolutnie nie należy płacić, ale wszyscy, z którymi rozmawiam, mówią mi, żebym to dobrze przemyślała, że inaczej się mną zajmą, a tak to pozostanę sama sobie. Jest to nasze pierwsze upragnione dziecko, nie wiem co mnie czeka, ale nie nastawiam się na najgorsze, ale ... zawsze może być jakieś "ale".
Chętnie poznam Wasz punkt widzenia tego problemu.
Pozdrawiam.

Ja tam wolę z M, a wiadomo, że i tak się musza zając Toba i tak, więc dla mnie to jest strata kasiory. Jak się jakas będzie pluła to M z nią pogada i będzie z głowy. Naprawde uważam, że szkoda kasy wydawac na położną. Przeciez na oddziale jest ich sporo i to jest ich obowiązkiem zajmowac się Tobą. Zresztą ja wolę jak M będzie się mną zajmował
Babeczka juz nas zna, wie co i jak, wie czego chcemy a czego nie. I żeby nie było że to łapówka- jak akutat trafie na jej dyzur to nie bede płacic bo jak powiedziała "to jej praca i obowiazek zajac sie rodzaca" ale jesli akurat na dyzurze bedzie ktos inny to dzwonie i moja przyjedzie zeby z nami urodzic- i w takiej sytuacji bedziemy płacic. Mnie pasuje takie rozwiazanie. MożnaKurcze ja to troche zielona jestem to jak to jest jak bym nagle zaczeła rodzić i nie była zapisana u połoznej ani nie miała opłaconej to co wtedy???
Nie mozna od tak isc rodzic???![]()
:-)