Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale faktycznie dla wlasnego komfortu moze lepiej miec - jak bede pameitac tym razem to zrobie
Ale nie wiem czy w domu czy w szpitalu. Jak ktos pisal ze to przyspiesza porod, a to moj drugi (w ogromnej wiekszosci przypadkow drugi idzie szybciej niz pierwszy, a pierwszy u mnie trwal tez krotko) to troche sie boje ze moglabym nie zdazyc do szpitala potem
niby to malo prawdopodobne, no ale zawsze... 
Niech się zajmą tym profesjonalistki, a co

Ale mozna go uprzedzic ze moze byc roznie...No tak, ale można nie zdążyć do szpitalablueberry77 to dobrze ze przyspieszy- zawsze to krócej ;-)
. Mnie to raczej nie grozi, biorąc pod uwagę, że pierwszy poród trwał prawie dobę 
Kurcze ale to mi juz zakrawa na jawne łapówkarstwo. Nie powinny tak robic, bo co przepraszam bardzo jak sie nie zapłaci? Oleja Cie mimo ze w pracy sa?wiecie ja to chyba zapłacę tej położnej która akurat bedzie w szpitalu jak tam trafię. Bez wcześniejszego umawiania.
Podobno u nas każda się pyta czy ma sie swoja położna i jak nie to oferuje siebie
myślę że bedzie ok wtedy.

ja też bym nie płaciła położnej co ma akurat dyżur w szpitalu. Z moją jest tak, że jak mój poród się zacznie i bedzie mieć dyżur to ona ma obowiązek na swoje miejsce ściągnąć inna babkę, a sama zająć się tylko mną. I co do opłat to są to jawne opłaty które idą część na rzecz szpitala, a część dla tej położnej (no i dla tej babki co ją zastępuje). Nawet mnie zapozna z taką babką co będzie ze mną jak np. ta moja nie będzie mogła (np. bo zachoruje).
A z taką położna lepiej pogadać przed porodem... bo już wie jakie mam obawy i że boje się jak pieron po ostatnim porodzie...
troche mnie to załamało... no cóż