Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To... w jakim Ty jesteś teraz stanie oraz to jak dlugo sie meczysz i jak dlugo trzymali cue w szpitalu nic nie robiac...nadaje sie tylko do telewizji. Jak Boga kocham ja bym im nie odpuscila i jeszcze sprawę do prokuratury zgłosiła![]()
My tak piszemy, a może podjęła już decyzjęDokładnie tak samo uważam. Nie zostawiaj tego tak, bez względu na zakończenie. Bo jakiekolwiek ono będzie do końca życia zostanie Ci po tym ślad na psychice. Co do konsultacji z jakimś naprawdę wielkim autorytetem w dziedzinie - jestem tego samego zdania. Tu się waży los Twojej przyszłej możliwości posiadania dziecka, ale i być może Twoje życie. Nawet boję się pytać gdzie jest ten szpital w którym Ty leżysz, bo mnie trzęsie na samą mysl....
nie dotyczy mnie a jestem tak przygnębienie jej sytuacją, że aż łzy na oczy się cisną 

.... możliwe. Przejęłam się tym tak samo i tak samo jestem przygnębiona. Sama jestem jeszcze przed pierwszą wizytą i usg, wiec też się boję czy wszystko będzie dobrze.
od samego rana jak przeczytałam jej ostatnie posty to dosłownie o niczym innym nie myślę jak o tej sytuacji