• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

no hej, nie bylo jako takich zajec, tylko spotkanie organizacyjne, wiec sama narazie nie wiem. tylko tyle, ze te laski co przyszly, to takie zestresowane, ze o jeny. co do pokoiku to my zrobilismy juz w sobote, pokazywalam na gorzowie na forum, ale wam tez wkleje. wczoraj zaczelam prasowac i pochowam w polki. i psy ucze, ze tam nie wolno, ale jakoś ciężko im idzie ;) remont 115.jpgremont 086.jpg

jeszcze dojdzie lozeczko, ale nie wiem kiedy przyjdzie ;)

reklama
Pokoj juz mam przygotowany wiec tylko pranie. A moze jutro juz zaczne :D Lubie dotykac ciuszkow malego ;-) A mamie juz mowilam zeby brala pod uwage pore roku to ona mowi ze teraz taki klimat ze latem moze byc zima.

A co tam ciekawego mowili na zajeciach w szkole rodzenia?

Skąd ja to znam... :))) mamy zawsze są najmądrzejsze :-)...

no hej, nie bylo jako takich zajec, tylko spotkanie organizacyjne, wiec sama narazie nie wiem. tylko tyle, ze te laski co przyszly, to takie zestresowane, ze o jeny. co do pokoiku to my zrobilismy juz w sobote, pokazywalam na gorzowie na forum, ale wam tez wkleje. wczoraj zaczelam prasowac i pochowam w polki. i psy ucze, ze tam nie wolno, ale jakoś ciężko im idzie ;)Zobacz załącznik 324024Zobacz załącznik 324025

jeszcze dojdzie lozeczko, ale nie wiem kiedy przyjdzie ;)

Superowy pokoik :) ja wybrałam kolor "budyń waniliowy" bo sporo mam różowych dodatków, łącznie z komodą...więc było by za dużo...:-) choć przyznam szczerze, że jak mi się kiedyś różowy nie podobał dla dziewczynki, tak teraz mogłabym kupować wszystko w kolorze pink :-D...

Future super kolor wybraliscie..taki zywy :-)

Dziewczyny jak chcecie to zalogujcie sie na rossnet.pl i pobierzcie sobie kod promocyjny na sudocrem 125g. z tym kodem zaplacicie 16,99 zamiast 24,29. Tylko kod trza pobrac dzisiaj. Ja juz pobralam i jutro sie wybiore odebrac moj lup :P

Ja kupiłam do pupci Linomag, dużo tańszy (8,90zł) i podobno lepszy - tak twierdziła położna ze szkoły rodzenia... kupiłam też bpanten (zapobiegawczo do smarowania)....będziemy próbować... ;-)

na popękane brodawki bardzo dobre jest (a raczej będzie :) nasze własne mleko...ma bardzo dużo witamin i szybko goi popękane brodawki....trzeba je posmarować mlekiem i zapewniać dostęp powietrza...(podobno najlepszy sposób wg położnej :-)).

Od pewnego czasu moja dzidzia uciska mi lub kopie w trzustkę... :( masakra taki piekący ból... nie wiem czy to normalne? też tak macie?

reklama
W trzustke sie nie zdarzylo bo nawet nie wiem gdzie co teraz mam ;-) Ale ostatnio mialam skurcze tak bolesne ze pozniej przez kilka dni tylko lezalam, bo bolal mnie caly kregoslup i miesnie. Od kopania to mnie tylko skora boli. Moze warto zadzwonic do lekarza czy masz czym sie martwic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry