• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

mi tez sie sączyły całą droge. ale mialam czyste w torbie na wyjscie od razu. bede mezowi zawracac gitare jak on caly zestresowany,zeby nas odebrac. sam pewnienie wiedzial gdzi ejego rzeczy, a co dopiero moje. takze zabezpiecyz;lam się.
tak tylko wpadlam powiedziec, ze impra super, ale mam juz nałóg was, wiec.... musiałam...

reklama
Future a co to za impra??
Ja dziś byłam na festynie w przedszkolu, taka coroczna tradycja, kupiłam losy i jak zwykle wielkie G wylosowałam, a dzieci losował i hulajnogi i rolki...echh...ale Łukasz zadowolony, a to najważniejsze :)

Gaja masz rację, że z 5kg mniej na głowie i samopoczucie 100% lepsze :)

Aga to całe szczęście, że to tak naprawdę nic bardzo poważnego :) Przynajmniej masz spokojną głowę :) Ucałuj szkraba :**

A Alicja ma smarki jak stąd do Meksyku...mam nadzieję, że nie zamieni się to w nic poważnego...

Kasileum tak to jest z naszymi dzieciaczkami, że jak nie urok to... ciągle coś ale mam nadzieję że to nic poważnego, zakraplaj nosek i czyść często Fridą, powinno jej pomóc, trzymam kciuki żeby jej żadne przeziębienie nie dopadło :**
a co do pępuszka to Masz rację, kamień z serca...czyścić i obserwować żeby zakażenie się nie wdało.

Wiecie co moje dziecko nienawidzi jazdy autem! no masakra :/ całą drogę potrafi krzyczeć (nawet nie płakać) mam nadzieję, że jej przejdzie bo nawet na wakacje nie będzie można pojechać.

Miłego dzionka i weekendu Wam życzę!!!! :***
Larvunia "jak by co" to trzymam kciuki za ciebie i Misiunię :***

Future masz rację kochana z tym nałogiem :) ja też tylko jak mam wolną chwilę to lecę do kompa sprawdzić co tam u Was :)))

Aga mojej kuzynki znowu syn uwielbiał jazdę autem, potrafili nawet w nocy jak marudził wsiąść do auta zrobić z nim rundkę żeby się uspokoił:)

Future miłej zabawy:)

Aga mam nadzieje, ze Lence szybko sie zagoi pepuszek bez bolu. Powiem Ci, ze pierwsze slysze zeby dziecko nie lubilo autem jezdzic. Moj sie rozglada, albo odrazu zasypia. Czasami zajeczy jak podskoczy i mu monius wypadnie.
Kasiulem teraz taka pogoda, ze nie wiadomo co robic. Siedziec w domu zle..wyjsc na dwor tez zle. Oby Alicja nie chorowala..bo katar ma juz chyba drugi raz.
Future udanej imprezki zycze.

Ja wczoraj mialam wychodne a dzisiaj ledwo zyje. Oczywiscie alkoholu nie pilam...zreszta ostatni raz to ja chyba pilam szampana na slubie mojej siostry rok temu w kwietniu. Abstynent ze mnie pelno para..tylko pozniej robie za szofera. bylismy w warce ze znajomymi. Fajnie sie siedzialo tymbardziej, ze teraz jest zakaz palenia w lokalach to czlowiek mial czym oddychac chociaz. Jak wrocilam do domu to moj mowil, ze Maly tesknil za mna, bo zasypial na pol godziny maks i budzil sie z placzem i nic nie pomagalo. Z jednej strony fajnie ze sie wyszlo..ale kolejnym razem jak sie bede widziala ze znajomymi to wezme Malego ze soba..Mamy sie umowic na jakiegos grilla wiec spedzi troche czasu na swiezym powietrzu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry