mamaFranusia
Fanka BB :)
Hej laski!
Co nieco nadrobiłam i widzę, że się na forum dzieje
Helenko sto lat sto lat. mama ucałuj swoją dzidziunię!
Misia i Lenka przeurocze. Larvunia to 3 zdjęcie jest naprawdę git.
Aniołek trzymam kciuki, oby poród przebiegł jak najszybciej. Ja powiem, że też myslałam o wynajęciu położnej, bo kilka tyg przed porodem zaczęłam panikować, że cos może pójść nie tak, no ale ze względu na kasę zrezygnowałam... i dziś nie żałuję, bo położna była świetna.
Fajnie, że już chrzciny macie za sobą. Mnie to jakoś przeraża, jakos nie czuję się jeszcze na siłach, żeby o tym mysleć, no i Franuś jest raczej płaczliwy i pewnie w kościele też serenadkę by zaśpiewał, a głosik to on ma :-)
Dziś kończymy pierwszy miesiąc! Słodziak mały głowę mi trzyma sztywno przez kilka dobrych sekund, ma chłopak siłę
) i uwielbia cycusia hehe 3 razy w nocy, a w dzień różnie, w ciągu dwóch godzin potrafi 4 razy zawołać, zajada krótko, ale często.
pozdrowienia!
Co nieco nadrobiłam i widzę, że się na forum dzieje
Helenko sto lat sto lat. mama ucałuj swoją dzidziunię!
Misia i Lenka przeurocze. Larvunia to 3 zdjęcie jest naprawdę git.
Aniołek trzymam kciuki, oby poród przebiegł jak najszybciej. Ja powiem, że też myslałam o wynajęciu położnej, bo kilka tyg przed porodem zaczęłam panikować, że cos może pójść nie tak, no ale ze względu na kasę zrezygnowałam... i dziś nie żałuję, bo położna była świetna.
Fajnie, że już chrzciny macie za sobą. Mnie to jakoś przeraża, jakos nie czuję się jeszcze na siłach, żeby o tym mysleć, no i Franuś jest raczej płaczliwy i pewnie w kościele też serenadkę by zaśpiewał, a głosik to on ma :-)
Dziś kończymy pierwszy miesiąc! Słodziak mały głowę mi trzyma sztywno przez kilka dobrych sekund, ma chłopak siłę
pozdrowienia!

). Ja też ze względu na brak kaski nie zdecydowałam się na położną.. Mam nadzieję, że może trafię na jakąś ludzką kobietę w szpitalu. Jutro wieczorem idę do lekarza.. ciekawe co powie..