MamaMajki82
Początkująca w BB
Hej 
zaraz chyba zwariuje...spac nie mogę a dzisiaj miałam wyjątkowo aktywny dzień. Myślałam że coś się zacznie dziac a tu cisza...
Jutro mam w planach pieczenie pierniczków
chciałam zrobic pierogi i zamrozic ale zrezygnowałam. I tak ich jeśc nie będę...niestety. Pomroziłam sobie kilka obiadów co by miec w chwili słabości bo z doświadczenia wiem że z pomocą róznie bywa...a Moje Kochanie jedyne co umie zrobic to zalac zupkę w proszku heheheh
Katarinka nie właz na krzesła - zwariowałaś!!! Mężuś okna umyje
Mój umył
Pozdrawiam Mamusie
zaraz chyba zwariuje...spac nie mogę a dzisiaj miałam wyjątkowo aktywny dzień. Myślałam że coś się zacznie dziac a tu cisza...
Jutro mam w planach pieczenie pierniczków
Katarinka nie właz na krzesła - zwariowałaś!!! Mężuś okna umyje
Pozdrawiam Mamusie
Ostatnio zauważyłam, że mi mleko poleciało, a raczej siara. Zrobiły mi się całe mokre sutki, czyli jeszcze troszkę i będzie poród. Mała dzisiaj jakaś taka wyciszona, nie rzuca się już tak jak wcześniej. Przeciąga się, pokopie troszeczkę, ale jest grzeczniejsza. Dzwoniłam do położnej bo się tyci przestraszyłam, zawsze szogun, a tu nagle leniuch. Położna powiedziała, że nie ma co się bać, dziecko wycisza się przed porodem, ważne że się rusza. Licze ruchy od 9.00 do 12.00 ma być 10kopnięć, no i jest. W środę kolejne ktg. MamoFranusia - jak będziesz miała neta w domu, to wrzuć foteczki Frania z chrzcin. Ciekawe jak wyglądał. :-) Masz dzielniego synka, nie straszne mu szczepienie. :-)Future - super, że Helenka zdrowa i już sobie raczkuje. Masz teraz mega czyste podłogi, ale za to więcej prania. :-) Planujesz drugiego bobaska? Mówią,że najlepiej mieć dzieci w małych odstępach lat, ale to 2x większy obowiązek. tak sobie myślę, że na następne dziecko zdecyduję się za 3-4lata kiedy Amelka pójdzie do przedszkola, ale życie pokaże. ;-)