Kasiulem
Fanka BB :)
Gaja, synek chodzi do przedszkola, uwielbia tam chodzić bo jest z rówieśnikami i Panie też ma świetne. No i nie nudzi się w domu, tam ma zajęcia, naukę, zabawy, a w domu telewizor, zabawki i mama z cycuchami na wierzchu przez większą część dnia... :-)
Podejrzewam, że jak Ala zacznie już raczkować i zachodzić do jego pokoju, i ruszać zabawki to pojawi się problem, ale jak na razie dzieli się swoimi maskotkami więc może nie będzie źle :-)
Co do brzucha to mi opadł ponad miesiąc przed porodem i obniżał się stopniowo do samego porodu. Mąż mówił, że jak już parłam to w ogóle przybrał tak dziwny kształt, że trudno to opisać...

Podejrzewam, że jak Ala zacznie już raczkować i zachodzić do jego pokoju, i ruszać zabawki to pojawi się problem, ale jak na razie dzieli się swoimi maskotkami więc może nie będzie źle :-)
Co do brzucha to mi opadł ponad miesiąc przed porodem i obniżał się stopniowo do samego porodu. Mąż mówił, że jak już parłam to w ogóle przybrał tak dziwny kształt, że trudno to opisać...

Ostatnia edycja:
Wczesniej jak cwiczylam miesnie Kegla to normalnie moglam zaciskac, a teraz mam z tym problem. Nie ida mi tak gladko cwiczenia jak kiedys ;-)
, podejrzewam że to te skurcze poprzedzające...