• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future lekarze na pewno nie raz mieli do czynienia z astmatykiem i zrobią wszystko by nie zaszkodzić ani tobie, ani dziecku!! Nie martw się będziesz w dobrych rękach :-)
A mi akurat 01.09 wyszedł z macierzyńskiego i z wszystkich urlopów... wczoraj nawet dzwoniła do mnie kierowniczka, czy aby na pewno wracam... Cóż jak bym miała wybór to siedziałabym w domu z maleństwem chociaż do 2 lat, ale życie jakie jest same wiecie, więc pozostaje mi tylko powrót do pracy i kierat :sad:

reklama
ja też jak sobie pomyślę, że trzeba wracać do pracy i zostawić taką małą dzidzię to mi się niedobrze robi...:-( czasami żałuję, że nie żyję w czasach kiedy bycie "kurą domową" było na porządku dziennym, mi w tej chwili by to całkiem odpowiadało...;-)

aHA Future MAM CIE ;-):-D:-p
ja tez bede rodzic w g-wie... puki co SN w planach.
chcialabym w wannie rodzic, zobaczymy czy sie uda.

MILEGO DNIA :-)

ja nie zjadlam ani pączka, chociaż bylam u wyzej podpisanej Larvuni na pączkach, ale wypiłam kawe i byłam pełna. nie zjadlam nic a nic. ale ja moge miec codziennie tlusty czwartek ;)

reklama
Ja nawet nie wiem ile zjadlam :P Nie dosc ze pelno paczkow nakupowalismy to jeszcze dwie miski chrustow zrobilam. Jeszcze na jutro mam :P

Aga tez na wage nie wchodzilam :P Pewnie i tak mnie oszuka i pokaze za duzo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry