• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

No wlasnie biore apap..pije herbe z miodem i robie zimne oklady. Troszke tez gardlo boli to biore neoangin. Kolejny dzien bede lezala w lozku ;/ Zeby nudy nie bylo to laptopa do wyrka zaprosilam ;-)
A mlody ma sie dobrze...wczoraj te ktg chyba go denerwowalo bo kopal w to cos cale badanie :-)

reklama
Gaja!! Koniecznie weź ten antybiotyk!!! Ja go brałam w 36tyg. bo miałam zapalenie gardła, on nie szkodzi twojemu maluszkowi, a tobie pomoże. Pamiętaj, że czasem choroba bardziej szkodzi maleństwu niż leki jakie przyjmujesz! No i na gardło tantum verde, albo takie inne są nie pamiętam jak się nazywają (w aptece na pewno Ci doradzą), a nie neoangin.

Gaja, Kasileum ma rację! A co do gardła to ja też używałam Tantum Verde, nie wiem czy można brać Neo angin....
Jak masz wątpliwości co do antybiotyku to zadzwoń do ginekologa, on ci na pewno nie zaszkodzi...
A tymczasem miłego dzionka!!! Idę prasować pościel dla niuni :-)

Aga ja też dziś prasuję :-) mam wrażenie, że piorę cały czas i że ciągle prasuję... to jakaś masakra, taka mała niunia, a prania jak za pięcioro, do tego ciuszki Łukasza, moje i męża....
Moja kuzynka kupiła suszarkę bębnową i poza nielicznymi wyjątkami wszystko tam suszy, wyciąga i ma z głowy prasowanie, ale u mnie w domu niestety nie zmieści się już nic o takich gabarytach...chyba, że na balkon :-)

Mam nie brac tego :-) Zreszta poki co goraczke zbilam samym apapem. Jak cos sie bedzie znowu dzialo gorszego to mam przyjechac. :-)
A neo-angin moge brac bo jak wczesniej mialam zapalenie gardla i wezlow to lekarz to mi przepisal.
Mi do prasowania została wyprawka tylko i kocyk..ale jakos nie moge sie za to zabrac.

gaja ja wiem kto tak bada. moja kolezanka ostatnio byla bo miala okres i jakies bolesci bardzo. mowi, ze cala byla zlana potem po badaniu. nie zazdroszcze. mam nadzieje, ze na niego nie trafie. taka osoba nie powinna pracowac z ciężarnymi. wogole nie powinna z kobietami. niech idzie do rzeźni pracować dupek jeden.
ja jestem chora. poprosilam mame, zeby mi przywiozla jakies leki z apteki, to przyjechala i mowi, ze babka powiedziala, ze to 9 miesiac, dziecko sie moze urodzic tak samo chore jak ja. i natychmiast do lekarza. ja jestem umowiona na srode, a mama mi truje, zbym dzwonila chociaz. narazie biore tantum verde, tzn tanszy zamiennik septolux, ale dokladnie to samo. przeszlo mi gardlo od soboty, ale teraz mam nochal zapchany i pokasłuje, z flegmą...wiec sama nie wiem. Mam 30km do gorzowa, nawet nie mam auta, bo mąż w pracy, cholera nie wiem, czy czekac do srody. babka w aptece mowi, ze moze byc antybiotyk nawet.
cholerne choroby...

Gajagw dobrze ze pojechalas do szpitala. Siostra miala racje z tym ze mozna od kaszlu dostac rozwarcia. Lezałam kiedys w szpitalu z taka kobitka co przez kaszel zrobilo jej sie 3 cm rozwarcie. Tylko ze to bylo jakies 6 lat temu przed urodzeniem mojej corki:-) Pojechalas zbadalas sie i wiesz chociaz co sie dzieje. Dziewczyny nie ignorujcie niczego co was stresuje i niepokoi pamietajcie ze macie goscia:) trzeba go ugoscic :tak:

witaj madziuleczek ;)

sluchajci laski, przerejestrowałam się ze środy na dziś. jade na 18 do mojego gina. tzn baba w rejestracji powiedziała, że absolutnie dziś nieeee, ale zadzwoniłam do Rybskiego i powiedział,że przyjmie mnie. że nie mam sie nie stresować i zobaczymy co i jak ;) ciesze sie. lece do wanny. ogolić to i owo hehhe

hela będzie zdrowa
jupi

Hej madziulaczek :)

No chociaz wiem ze wszystko z Malym okej :-) Ale badanie bolalo bardziej niz cala choroba :P

Przez noc wypocilam troche choroby. W sumie to nadal wypacam. Leze w wyrku i przerzucam sie tylko z boku na bok :-)
Future zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry