reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future Helenka śliczna. Wygląda jak laleczka :-)

larvunia
ja gdzieś czytałam, że dużo dzieci lubi smoczki CANPOLA - coś w tym stylu

Smoczek silikonowy anatomiczny 22/510 Canpol - Canpol - Smoczki 0 - 6m - Pati i Maks

Ja wprawdzie kupiłam taki smok mojemu malutkiemu, ale jeszcze nie wiem, czy w ogóle się sprawdzi. Także niestety nic więcej nie doradzę.

Pozdrawiam :*

A mam do Was pytanie.. jak to jest ze znieczuleniem podczas porodu w naszym szpitalu?
Czy w ogóle jest dostępne, czy jest płatne?
Jeśli tak to ile kosztuje?
I czy w ogóle warto z niego skorzystać?

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki aniolek i aga

aga widzisz a ja sie boje ze mloda calkiem z cycka zrezygnuje gdy zaczne butelke podstawiac.... Wogole chcialam uniknac wydawania kasy na te sprzety (butelki, odciagacze itp) i odrazu gdy mloda bedzie w odpowiednim wieku podawac nasze produkty z lyzeczki i kubeczkow niekapkow np soczki czy herbatki....
nie wiem co robic, musze sie zastanowic, bo Fruciu gdy poczul butelke ok 3-4 mies jak wrocilam do pracy (odciagalam swoj pokarm, z dnia nadzien zaczynalam go miec coraz mniej az zanikl i przeszlam na modyfikowane) ... to mlody calkiem cycka niechcial bo musial sie na nim nameczyc zeby lecialo a z butli latwiej prawda....

aniolek ja ze znieczulenia nie korzystalam wiec nie pomoge, ale wiem ze jest za darmoche od jakiegos czasu, 3 lata emu jak rodzilam synka bylo platne jeszcze :tak: No i chyba w 36 tyg ciazy trzeba isc do lekarza robic wyniki jakies na to znieczulenie, ale nie wiem dokladnie, niech sie wypowie ta ktora ze znieczuleniem rodzila :sorry2:

Future tjaaaa sliczna :******* Kiedy Helcie dasz zobaczyc z nowu ;D kiedy nas odiwedzicie ;D

Ostatnia edycja:
aga ja wlasnie sprzedaje ten lezaczek, bjak nowy mam, bo mala w niom ze 2-3 tygdnie tylko byla, a on nie jest regulowany i moja juz za ciezka sie robi i prawie w nim lezy. teraz kupuje taki do 18 kilo ;)

larvunia ja tez mam smoczek canpola, dwa w zasadzie i chce tylko te ciumkac, a mam tez nuka i nie chce.canpola zolte silikonowe bierz, sa mieciutie i dzieci go nie wyplwaja. i sa tanie, po 5 zł ;)

my też mamy canpol z nilago za 5 zł :D tylko mój synuś też wszystkich nie chce, tylko jeden rodzaj- taki najdłuższy ;)

tylko my mamy z białą końcówką, nie z żółtą.

tak patrze na te rodzaje smoczkow i tyle ich jest ze juz oczoplasu dostaje, kazda firma inna i kazda firma ma pare wzorow smoczka + dekoracje rozne :-);-)

Gaja, a nie możesz zarejestrować się w PUP?? Tam przecież będziesz miała ubezpieczenie...

Future Helenka jest naprawdę, naprawdę....NIESAMOWITA!!! :) Oczy ma czarodziejskie :) Ucałuj brzdąca kochanego :*

Larvunia, Aga ja niejako najstarsza stażem :) mogę Wam powiedzieć jedno...sama fiksowałam i ze smoczkami i z butelkami, i młoda wisiała na cycku, aż do szaleństwa mnie to doprowadzało...aż wreszcie przyszedł piękny dzień i Ala wzięła smoka (mam TT, z lateksu 2szt za 8,50zł są takie profilowane i miękkie, ale tak naprawdę teraz ssie każdy rodzaj), tak samo przyszedł dzień na butelkę i załapała (nie zjada może po 180ml, ale je 100-120ml), ...każda dzidzia musi do tego dorosnąć, dojrzeć...i u Was nadejdzie taki dzień, że nagle jakby niebo pojaśniało....trzymam kciuki za maluchy, ale naprawdę nic na siłę się nie da zrobić choćby nie wiem co i nie wiem ile rodzajów "sprzętów" by się nie kupiło....

Moja Ala słuchajcie podpiera się na przedramionkach, nóżki podkurcza jakby klęczała i dupką rusza :)) normalnie zaraz zacznie raczki, raczki :)))

Dużo buziaków na deszczowy weekend :**

edit:
link do naszego smoka:
http://planetadziecka.pl/690,smoczek-6m-lateksowy-ortodontyczny-2szt..html

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny,
w końcu słoneczko:) świeci:)
no u nas wszystko super mała się od jakiegoś czasu zaczęła interesować zabawkami:) chichra się do misiów jak je widzi:) jest po prostu niesamowita:)
oto fotka:) SSA55730.jpg
jeśli chodzi o smoczki to ja mam wszystko z aventa, butelki smoczki itp. jestem zadowolona:) oto linki:)
Smoczek AVENT 0-3m 2 szt uchwyt świeci w ciemności (1722704856) - Aukcje internetowe Allegro
AVENT SMOCZEK SENSITIVE 0-6 M. 1SZT. 0%BPA PROMO (1719286931) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz zmykam kochane:) miłego weekandu:)
jeszcze ja z niunią:)SSA55727.jpg

reklama
Do góry