Mammi :)
Zaciekawiona BB
Jestem juz po szkole rodzenia. zajecia odbywaly sie od 11 do 13 i w tych godzinach pamietam ze dziewczyny dzwonily sie zapisac.NIe wiem czy teraz tez jest prowadzony kurs, czy dopiero od wrzesnia rusza nowy nabor.Ale warto chodzic. Polozna odpowiadala na wszystkie pytania , o ktore sie pytalysmy, mialysmy tez mozliwosc obejrzec porodowke. Inaczej sobie wyobrazalam ja;-) podczas kiedy "zwiedzalysmy" jakas kobitaka rodzila.Ale darla swoja japke
wyszlam przerazona stamtad.
Dzis bylam u lekarza i okazalo sie ze maly jest ulozony posladkowo.Czy maluszek ktorejs z Was tez tak byl ulozony do konca, czy zdazyl sie obrucic jeszcze przed porodem? Bo mam nadzieje ze moj sie odwroci, bo panicznie boje sie cc.Wole rodzic naturalnie
wyszlam przerazona stamtad. Dzis bylam u lekarza i okazalo sie ze maly jest ulozony posladkowo.Czy maluszek ktorejs z Was tez tak byl ulozony do konca, czy zdazyl sie obrucic jeszcze przed porodem? Bo mam nadzieje ze moj sie odwroci, bo panicznie boje sie cc.Wole rodzic naturalnie
Nie mam pojęcia co to za ból, ale jeśli trzeba będzie urodzę normalnie, a jak będzie wskazanie do cesarki to poddam się bez gadania. :-)