reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future Helenka ładnie waży :tak: ale jak zacznie chodzić to musi mieć z czego gubić kilogramy
A mój Gucio też śpiewa.. hi tylko że tak śmiesznie skrzeczy, piszczy, gada do siebie po swojemu.. Z niecierpliwością czekam aż zacznie się śmiać głośno bo na razie się tylko uśmiecha i czasem jak mnie zobaczy to wydaje takie śmieszne dźwięki zachwytu :sorry2:.. A wasze dzieciaczki kiedy zaczęły chichrać się głośno?

reklama
MamoFranusia ostatnio pytałam kiedy Franio zaczął się śmiać głośno a dziś mój Kubunio się zaśmiał kilka razy jak się z nim wygłupiałam i jak się sama do niego śmiałam. Jeju jakie to słodkie i fajne usłyszeć śmieszek swojego malucha :tak: Buziaki

my też własnie bijemy brawo, robimy papa, dajemy buziaka. ale czasem komendy się mylą ;)
dziś hesia ma 10 miesięcy. jeszcze trochę i myślę, że bedzie latać. w chodziku biega po calym domu, a za rączki chodzi już bez chwiania. no ale nie wiem, czy mam się z czego cieszyc hahah. to się dopiero zacznie. ;)
pozdrawiamy was mroźnie ;)

Hej :)
Maciuś ma jak na razie 3 ząbki i strasznie mamę nimi gryzie :)
robi papa (chociaż nie zawsze), daje buziaczki, wie gdzie są różne rzeczy (jak się go o coś pytam), .. to mi tak na szybkiego przyszło do głowy :)
jak chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj. A Helenka co potrafi?

Witajcie dziewuszki:)
troszke mnie nie było, bo się okazało, że Julek miał zapalenie płuc prawostronne:( i bylismy w szpitalu:( dziś wyszliśmy.. i mam nadzieje , że już będzie dobrze..jeszcze parę dni antybiotyków .. a niby zaczeło sie od kaszelku a tu zapalenie płuc:(
Oj działo się w szpitalu - ryk , bo nie w domu i zawrót głowy, ale już dziś baje swoje ukochane ogląda i jest oki:-D

Aniołek Kubulek taki słodki:-)

Future gratki dla Hesi za 10 miesięcy:) Fajniucho jak dzieciaczki już latają i rozrabiają hehe

Pozdrawiam

reklama
megi oby julek już zdrowy byl!

krysiaczek no Hesia też tyle umie, papa, buzki, brawo, cacy. no i robi na nocnik. za kazdym razem jest siusiu i dusi kupke, ale kupka tylko 2 razy dziennie ;)

poza tym, jak sie pytam gdzie dziadzio, to się obraca i szuka dziadzia. jak mowi idz do taty to szuka taty.
no ale chyba największy sukces to nocnik, i ile pieluchj zaoszczędzonych. czasem rpzez dzien ma jednego, dwa pampersy. no ale trzeba byc regularnym w wysadzaniu. mi latwoe mowic, bo siedze w domu z małą, więc mogę regularnie wysadzać...

Do góry