Cześć dziewczyny.
Jestem obecnie w połowie 32 tygodnia ciąży i zastanawiam się nad zmianą miejsca porodu. Na razie mam z położna uzgodniony poród w szpitalu, ale szukam kraamhotel w mojej - Limburgii (Venray-Venlo-Roermond-Weert-Sittard). Niestety nic znaleźć nie mogę... Czy któraś z was, bardziej obeznana z językiem, mogłaby mi pomóc?
Jestem obecnie w połowie 32 tygodnia ciąży i zastanawiam się nad zmianą miejsca porodu. Na razie mam z położna uzgodniony poród w szpitalu, ale szukam kraamhotel w mojej - Limburgii (Venray-Venlo-Roermond-Weert-Sittard). Niestety nic znaleźć nie mogę... Czy któraś z was, bardziej obeznana z językiem, mogłaby mi pomóc?
. Dzisiaj idę na 15 do położnej, ciekawe czy waga dalej mi stoi w miejscu. Jak tak, to bym miała tylko 13 kilo na plusie. W sumie nie mam faz na objadanie się, to może już nic się nie ruszyło. Wczoraj za to przez te nerwy z fotelikiem, to najpierw mi M. kupił McFlurry ze Snickersem, a potem u znajomych zjadłam mega pucharek lodowo-galaretkowy... no i jeszcze nas kuzyn poczęstował ciastem kajmakowym
.
. Niestety nie pomogę, bo nie orientuję się w Twoich stronach kompletnie.