Ayni
Umm Adam
The Hague jestes mistrzynia forum w dziedzinie zabobonow ! :-) O tych uzywanych rzeczach to ja nawet nie slyszalam, a jestem z opolskiego
a o co chodzi z ciekawosci z tym zabobonem z uzywanymi rzeczami ? Ze tez cos zle pojdzie czy jak ?
Ja sobie troche nie wyobrazam wysylania mojego M do sklepu po jakies body czy cos bo on po prostu bierze pierwsze lepsze z polki i sie nie zastanawia czy dobre, czy jest lepsze itd
a lozeczko to ja bym na Twoim miejscu od razu skrecila. Nam lozeczko dostarczalo wiele dumy i wiele wieczorow przesiedzielismy w baby roomie spogladajac na nie i rozmawiajac przy otwartym oknie w porze deszczowej
a o co chodzi z ciekawosci z tym zabobonem z uzywanymi rzeczami ? Ze tez cos zle pojdzie czy jak ? Ja sobie troche nie wyobrazam wysylania mojego M do sklepu po jakies body czy cos bo on po prostu bierze pierwsze lepsze z polki i sie nie zastanawia czy dobre, czy jest lepsze itd
A nam Ayni wychodzi chodzenie z największym brzuszkiem w same wakacje więc jakby miała być pogoda jak w pl zapowiadają to też raczej za dużo bym nie pochodziła pooglądała a tak pomału wszystko się pozbiera
bo mojego M. to też już lepiej po jakieś błahostki jak już wysłać bo on średnio zorganizowany jest hihi
po prostu jest mezczyzna
zalezy kto ile w ciazy przytyje....