Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, ja nie mam pojęcia jak nazywa się mój kontrakt. W każdej wiadomości, którą dostaję z uitzendbureau pisze "flexmedewerker".Iskierka 71, jak sie nazywa Twoj kontrakt? moze moge Ci cos doradzic, ale napisz mi.

Może po kolei opowiem co się u mnie działo.Iskierka co u Ciebie? jak zdrowie? byłaś już u położnej?
Jak to wygląda jak już się zacznie akcja? Dla mnie to niewyobrażalne, ze po odejściu wod mogą jeszcze odesłać do domu i nie wiem jak miałabym się zachować w takiej sytuacji (grzecznie ich sluchać czy raczej twardo domagać się odpowiedniej opieki). No i zastanawiam się jak jest ze znieczuleniem. Daja czy raczej nie?
. Bylam tak leniwa, ze zamowilam test ciazowy clear blue z dostawa do domu, byl na drugi dzien i pokazal dumne : Zwanger 2-3 , czyli pomiedzy 4-5 tygodniem ciazy. Hurraaa!! 
Witam!Jeśli mogę zapytac to skąd dokładniej z opolskiego bo ja też tam mieszkałam,,,a no i gdzie mieszkasz w Nl????Odważna jestes że podjęłaś decyzje o porodzie w domu ja bym się nie zdecydowała nawet teraz gdy już mam jeden za soba,zreszta nastepny tez raczej bedzie w szpitalu bo pierwszy był operacja wiec taka kolejnosc....powodzenia i gratuluje ciąży przede wszystkim.Chyba 13 piatek jest dla Ciebie szcześliwym dniem-dla mnie zawsze był.Oki ,zdrówka na cała ciążę---dobrej nocy !!Hallo Dames !
Witam serdecznie, przyszlam tutaj sie przedstawic oraz pochwalic ciaza. Wolajcie mi Ayni, mam 24 lata i pochodze z opolskiego, od ponad 4 lat w Holandii i szczesliwie zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu staran, czyli pomiedzy swietami a sylwesteremO ciazy dowiedzialam sie 13- tego w piatek
. Bylam tak leniwa, ze zamowilam test ciazowy clear blue z dostawa do domu, byl na drugi dzien i pokazal dumne : Zwanger 2-3 , czyli pomiedzy 4-5 tygodniem ciazy. Hurraaa!!
Poczytuje was troche przygotowujac sie psychicznie do porodu w Holandii. Chcialabym domowy.
Pozdrawiam wszystkie Panie