Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny kochane. Jestem w 16 tygodniu i próbuję się zdecydować na jakiś szpital, ale narazie bezskutecznie. Najpierw myślałam o Ujastku, potem o MSWiA, a teraz zachęcona opiniami koleżanek i Waszymi o Żeromskim.
Lekarza mam z Kopernika, ale chcę go zmienić i dobrze by było gdybym zmieniła na takiego, który pracuje w wybranym szpitalu. Czy mogłybyście polecić mi dobrego, godnego zaufania lekarza prowadzącego z Żeromskiego? Będę Wam dozgonnie wdzięcznaZ góry dziękuję.

Aha, wtedy moją ciążę prowadził ginekolog z Żeromskiego- dr Kasperski, a dziś nie mam tam swojego lekarza prowadzącego, ale nie boję się, bo wiem że to nie ma żadnego znaczenia. I niebawem zbieram się do obejrzenia wyremontowanego oddziału To ja mam pytanie odnośnie tego terroru laktacyjnego
Mam spory biust za to bardzo małe sutki (wcześniej były płaskie ale od kiedy jestem w ciąży to zdecydowanie częściej wystają co mnie niezmiernie cieszy)
Ale zastanawiam się czy nie warto w takiej sytuacji zaopatrzyć się w kapturki/nakładki silikonowe...
Położne/ doradcy laktacyjni polecają takie rozwiązanie czy raczej sceptycznie do tego podchodzą?
Wiecie coś na ten temat?