Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam pytanko do mam juz po urodzeniu o ile ktos jeszcze tu zaglada...po jakim czasie kazali wam isc do kontroli do ginekolga?w szpitalu dali mi karteczke gdzie jest napisane 6 tygodni...ale jakos cos mi sie kojarzy ze mowila mi polozna ze za 10 dni sie pokazac sprawdzic szwy...co prawda one sa rozpuszczalne wiec w zasadzie...
cos sie ociagacie z tym rodzeniem...bedzie tlok na porodowce jak zaczniecie![]()
,
. Pielęgniarki są dzielne, dzisiaj z patologii szły chyba 2 cesarki, a w sobotę była od nas jedna nagła bardzo trudna cesarka, podobno mama i dziecko czują się dobrze...Wszystkie pielęgniarki bardzo się przejmowały i wiem, że mają kolejny sukces na swoim koncie...Mówię Wam, to są ANIOŁY.
, ale córcia się już przyzwyczaiła, bo mimo pory ma ładne zapisy
.
...
, po prostu masowałam odcinek między pochwą a odbytem używając oleju ze słodkich migdałów ( na mamazone.pl jest filmik, jak to robić). No ale cóż, jak się dowiedziałam, że mam nieodwrócone dziecko, to zrezygnowałam z tej praktyki, bo i tak już na 99% będę mieć cesarkę
, ale tym, co będą rodzić naturalnie proponuję się masować. Ja tym samym olejem masowałam piersi, bo zaczęły mi się pojawiać niewielkie rozstępy i po kilku tygodniach zniknęły, więc faktycznie muszą te masaże uelastyczniać skórę.
.