Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, więc drobiazg typu kawa, czekoladki nie będzie źle odebrany ;-). Ja zamierzam odwiedzić moją endokrynolog i jej podziękować za to, co dla mnie zrobiła.Marcepanowa jak już zasiałaś ziarno to zaczyna kiełkować. napiiisz teraz, co nas nie zabije to nas wzmocni))
Jak wyżejZaczęły mi kiełkować myśli złe :/

miejmy nadzieje ze sie tam pomiescimy , ciekawe co szpital zrobi jak bedzie dalej taki nawal porodow i wiekszosc sn. hmmm ale nie stresujmy sie tym poki co
dziewczyny we czwartek wybieram sie na pierwsze ktg i chcialam zapytac jak mam tam dojsc tzn na izbe przyjec wystarczy czy gdzie? wiem ze juz bylo tlumaczone sto razy ale tutaj przybywa tych stron codziennie i gdzies zgubilam ten watek
i czy mozna na ktg poprosic tez o badanie szyjki jak nie bedzie skurczy? troche sie tym stresuje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ps. mi halny przyniosl ogromna zgage;-)
, który musiał się z nim zmierzyć. To jest zapewne skrajność, która, jak to w służbie publicznej, czasem się pojawia i trzeba się liczyć, że wszędzie są menele, z którymi przyjdzie nam przebywać, ale dla matki, która nie może się doczekać swojego dziecka, to jest szokujące. Obiecuje, nie zapomnę, wszystko napiszę, ale po mojej cc
. Relaksujcie się i nie stresujcie, nie chciałam zasiać paniki.