Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Któraś z Was wspominała że miała dopytać w aptece obok żeromskiego jak wygląda sprawa ze szczepionką czy trzeba ją tam zamawiać???
to ja się jeszcze ukażę jako czerwcówka przeterminowana z 15.06nadal 2pak..... pozwolili mi weekend przesiedziec w domu ale w poniedzialek mam się zglosic na oddzial i będzie wywolywanie porodu. Slyszalyscie historie z takim wywolywaniem gdy nie ma zadnych oznak porodu? co najgorsza..... lekarka dzis stwierdzila , ze mam tylko lekko skróconą szyjkę....................czyli nieprędko

to ja się jeszcze ukażę jako czerwcówka przeterminowana z 15.06nadal 2pak..... pozwolili mi weekend przesiedziec w domu ale w poniedzialek mam się zglosic na oddzial i będzie wywolywanie porodu. Slyszalyscie historie z takim wywolywaniem gdy nie ma zadnych oznak porodu? co najgorsza..... lekarka dzis stwierdzila , ze mam tylko lekko skróconą szyjkę....................czyli nieprędko
szczepionkę kupujesz gdzie chcesz, ale najlepiej jak najbliżej szpitala aby nie utrudniać sobie życia z transportem. Nie mogę się dodzwonić do tej apteki na podane w necie numery. wWponiedziałek idę na KTG to osobiście dowiem się, czy mają na bieżąco czy trzeba zamawiać. W aptekach Niezapominajka pytałam - to mają na stanie cały czas koszt ok 60 zł. Jutro mam wizytę u Ufnalewskiego, ciekawe jak tam synuś ost. nagrał się na 4D i oglądam jego buziuchnę codziennie, może i tym razem uda się coś nagrać. Właśnie mocze nóżki w chłodnej wodzie, ale ulga dla opuchlizny.
Ale nazbierało się teraz lipcówek, ja mam na 6 lipca wg OM a na dzisiaj wg. USG - hehehe mam czas jeszcze do północy. Wg horoskopu będzie bliźniak a po północy już raczek jak ja i mężulek.
Justi a Ty nie chodzisz do Ufnalewskiego przypadkiem? Wiem ze ktoreś chodza.. ja tez..
Ok pakuję ta torbe.. czy wy pakowalyscie tylko to co na stronie Zeromskiego pisze ?Czy jakies tantum rosa bralyscie?