Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo Wam zazdroszczę, że możecie czekać w domku..z mężem..![]()
Endywia a jakis czop Ci odszedl czy cos?
Bardzo Ci dziękuję za te słowa..:* Wiem, ze w domu też ciężko i to jeszcze bezczynnie, ale to zawsze dom..Współczuje Ci, ja marudze bo musze w ogole leżeć w domu, a Ty biedna na patologii jestes ;/ Jest jednak plus - niedlugo juz swojego maluszka zobaczysz, juz coraz bliżej :-) a jaka jest w ogole u Ciebie teraz sytuacja? są jakies skurcze, co mowia lekarze? Trzymaj sie Endywia
Endywia to informuj nas na bieżąco co sie dzieje u Ciebie, miałam nadzieje, ze rano juz bedzie po wszystkim...no ale Twojemu maluszkowi widze za dobrze u Ciebie w brzuszku.
Mi na szczescie wszystko przeszlo po wstawieniu posta - biegunki nie miałam i zjadla 3 frankfurtelki z kanapka, wiec apetyt mam jak koń
Jutro ide na badania potrzebne do szpitala, a w środe na kontrole do ginki i mam nadzieje, ze chociaz bede mogla co jakis czas wstawac z łozka i pochodzic po domu. W czwartek zaczynamy 36 tydzien, oby jeszcze go przebrnac i juz bedzie ok
Endywia, a Ty ciagle leżysz, czy możesz sie troszke poruszac?? Trzymaj sie
dzielnie![]()