Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masakra powiem Ci.niektórrzy ludzie to nie wiedza co to umiar.nigdy niewiadomo na kogo sie trafi.ja na początku miałam bardzo fajna dziewczyne w pokoju a potem mi dali taka ze ciesze sie że wyszłam po 2 dniachno właśnie i dlatego też nie zamierzam wprowadzać mojego dziecka na salę, bo po pierwsze nie będę tam sama, a po drugie po co mu pokazywać kobiety po porodzie
jeśli będę na siłach to ewentualnie na korytarzu i to tak dosłownie 5 minut
ale powiem Ci szczerzę że na patologi ciąży to dopiero była masakra, leżałyśmy w 4-kę.
Do mnie przychodził mąż i do dziewczyny obok też jej mąż.
A do dwóch pozostałych całe pielgrzymki, przychodzili z pizzą, z kebabami, po 4-5 osób z rodziny,
był lipiec, duchota, smród, głowa mi pękała. Robili przy tym straszny syf na sali, włazili z buciorach, rozwalali sie z tym jedzeniem.
Wyszłam po 10 dniach bardziej chora niż przyszłam.
A położne nie zwracały na to kompletnie uwagi, zero zainteresowana tym że w sali wielkości mojej domowej łazienki było ciągle ok 10 osób lub więcej w tym cztery kobiety w zagrożonych ciążach
Madzia a jak się czujesz? Wszytsko ok? I jak dzieciątko?
Karmicie się ?
z tego co pamiętam to chyba tylko jedna jest z łazienka a reszta bez.mi to szczerze mówiąc w ogóle nie przeszkadzało i niezauważyałm tej niewygodnosciDziewczyny, czy sale porodowe w Żeromskim są z łazienką, czy trzeba i do kibelka i pod prysznic w trakcie porodu zasuwać gdzieś na korytarz?
Dziewczyny gratulacje!! Mam nadzieję, że czujecie sie dobrze a Maluchy rosna zdrowo :-)
Fajnie słyszeć kolejne pozytywne opinie o żeromskim. Z uwagą czytam też opinie o cc w żeromskim, bo jak mi się przez druga połowę ciąży łożysko nie podniesie to chyba mnie to czeka...a strasznie się boję tej cesarki![]()
ja nie miałam lewatywy.nikt się mnie o nia nie pytał a ja w sumie i tak bym nie chciała.rano na skurczach w domu mnie porzadnie przeczysciło;pwitam wszystkie Dziewczyny!
Jak czytam Wasze wypowiedzi, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że żeromski to dobre miejsce na przyjście na świat naszego synkajuż na wiele pytań znalazłam odpowiedzi we wcześniejszych postach, mam natomiast jeszcze jedno. Cz któraś z Was już rodzących w tym szpitalu miała robioną lewatywę? Wiem, że na życzenie pacjentki jest wykonywana i trzeba mieć swoją, natomiast chodzi mi o to kiedy jest ona wykonywana, czy w trakcie przyjmowania do szpitala czy już na sali porodowej?
Dziewczyny gratulacje!! Mam nadzieję, że czujecie sie dobrze a Maluchy rosna zdrowo :-)
Fajnie słyszeć kolejne pozytywne opinie o żeromskim. Z uwagą czytam też opinie o cc w żeromskim, bo jak mi się przez druga połowę ciąży łożysko nie podniesie to chyba mnie to czeka...a strasznie się boję tej cesarki![]()